Αναγνωρίστε στην αγάπη το χάρισμα που έχει να γιατρεύει τις πληγές


ΚΡΙΟΣ: Μπερδεύεται η προσωπική σχέση με τον σύντροφό σας και διχάζεται με τις φιλικές που έχετε, γεμίζοντάς σας διλήμματα και βάζοντας σας να κάνετε ακόμα και ανόητες συγκρίσεις μεταξύ τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εστιάστε την προσοχή στον σύντροφό σας, πριν δυσκολέψετε την κατάσταση ανακατεύοντας τρίτα πρόσωπα ανάμεσά σας, εκθέτοντας τη σχέση σας ανεπανόρθωτα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από το να πάρετε πίσω αυτά που θα πείτε πάνω στα νεύρα σας, είναι προτιμότερο να σιωπήσετε και να περιμένετε, αφού και εσείς ξέρετε ότι ο εκνευρισμός σας δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσέξτε τις αλλαγές στη διάθεσή σας που μπορούν να σας δημιουργήσουν ψυχοσωματικές αντιδράσεις. Σταματήστε να αγχώνεστε εάν σε κάποια θέματα δεν έχετε βρει ακόμα λύση.

 

ΛΕΩΝ: Αλλάξτε τακτική και μην παίζετε παιχνίδια δύναμης γιατί θα χάσετε. Μεταδώστε στους συνεργάτες σας τον ενθουσιασμό που έχετε αυτές τις ημέρες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καταφέρατε να πετύχετε να δίνετε και να παίρνετε ισότιμα, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε. Αποβάλετε κάθε εγωισμό και αναγνωρίστε στην αγάπη το χάρισμα που έχει να γιατρεύει τις πληγές.

 

ΖΥΓΟΣ: Εάν δεν μπορείτε να δείξετε ευγνωμοσύνη στον σύντροφό σας που είναι αποφασισμένος να σας αφιερώσει περισσότερο χρόνο, τουλάχιστον μην του δείξετε ότι αδιαφορείτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με το να βάζετε το πείσμα μπροστά όταν οι άλλοι αντιδρούν διαφορετικά, δεν κερδίζετε τίποτα. Αποφύγετε επιπολαιότητες που μπορεί να σας στοιχίσουν ακριβά στο μέλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε ότι μπορείτε να ελιχθείτε και εντυπωσιάστε ακόμα και τους πιο δύσπιστους. Κάντε αλλαγές μέσα στη σχέση σας για να ανανεώσετε τον συναισθηματικό σας τομέα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ταυτιστείτε με ανθρώπους που δεν ξέρετε καλά και θα σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Αποφύγετε άσκοπες συζητήσεις, που σας αναλώνουν και σας ταλαιπωρούν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην ξεσπάτε στους γύρω σας, επειδή επιτρέπετε σε άλλους να σας καταπιέζουν. Μη χάνετε συνέχεια χρόνο σε λεπτομέρειες που δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία.

 

ΙΧΘΥΣ: Μοιραστείτε ευθύνες και υποχρεώσεις με τα οικεία σας πρόσωπα και μη τα φορτώνεστε όλα εσείς. Εάν θέλετε να πετύχετε χρησιμοποιήστε το λόγο σας, αλλά και τη διαίσθησή σας.