Επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας μια που τα εμπόδια και οι δυσκολίες δε θα λείψουν


ΚΡΙΟΣ: Τα απίστευτα αποθέματα δύναμης που έχετε, σας επιτρέπουν να ανταπεξέλθετε επάξια στις δυσκολίες. Θα καταφέρετε να νικήσετε επαγγελματικές αναμετρήσεις ή να ηγηθείτε κάπου.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήσετε σε επενδυτικές κινήσεις που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές σας ανάγκες. Δημιουργήστε πηγές εισοδήματος που θα δώσουν τη δυνατότητα μια μεγαλύτερης μελλοντικής παροχής.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να εξασφαλίσετε ευνοϊκούς όρους για το επαγγελματικό σας μέλλον. Επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας μια που τα εμπόδια και οι δυσκολίες δε θα λείψουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα χρειαστεί να αλλάξετε υποχρεωτικά την τακτική που ακολουθούσατε ως τώρα. Πάρτε νέες αποφάσεις που θα είναι βασισμένες στην εξωτερική πραγματικότητα.

 

ΛΕΩΝ: Περίεργα θα είναι τα πράγματα στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Ο ιπποτισμός θα σας κάνει να αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ίσως οδηγηθείτε ερήμην σας στο να γίνετε αντικείμενα εκμετάλλευσης. Υπάρχουν αρκετοί από αυτούς που συναναστρέφεστε που βολεύονται με το ρομαντισμό σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην απομακρύνεστε από ανθρώπους ειλικρινείς μαζί σας επειδή κάποιες φορές σας μιλούν σκληρά.