Βάλτε τάξη στη ζωή σας και στον συναισθηματικό σας τομέα


ΚΡΙΟΣ: Δείξτε την πυγμή σας και την ικανότητά σας να αναγνωρίζετε ποιοι θέλουν πραγματικά το καλό σας και χτυπήστε κατά πρόσωπο αυτούς που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ικανοποιήστε τις επαγγελματικές σας ανάγκες μόνο εάν υπάρξει αντάλλαγμα. Μη χαρίζεστε ή αφήνετε ασάφειες να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και προστριβές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι κολακείες που σας λένε μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε πιο όμορφα, αλλά καλό θα ήταν να σας βάλουν σε πειρασμό και να σκεφτείτε το γιατί σας τις λένε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μπορέσουν να σας εμπιστευθούν οι συνεργάτες σας, θα πρέπει να τους δείξετε την αξία σας. Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να τους πείσουν, εάν δε συνοδεύονται από έργα.

 

ΛΕΩΝ: Με γνώμονα τη λογική, προχωρήστε σε πράξεις, γιατί οι λάθος και οι βιαστικές κινήσεις για να πείσετε τους άλλους γρηγορότερα, δεν θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προστατέψτε τα δικαιώματά σας για να μην αφήσετε στους άλλους περιθώρια να τα καταπατήσουν. Φανείτε προνοητικοί στην επιλογή που θα κάνετε για να διαλέξετε συνεργάτες.