Το ψυχικό σθένος αλλά και το ένστικτο θα σας σώσουν στις δύσκολες στιγμές


ΚΡΙΟΣ: Ο ρεαλισμός που πρέπει να υιοθετήσετε θα σας υποδείξει ότι χρειάζεται λίγη τόλμη παραπάνω. Αναμένονται αρκετές αλλαγές που δεν πιστεύατε ότι μπορούσαν να γίνουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μετρήστε τις δυνάμεις σας βλέποντας και αναγνωρίζοντας ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι. Πρέπει με κάθε τρόπο να εκφράσετε και να εκπληρώσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η συνεχής αλλαγή κατεύθυνσης δεν σας βοηθάει να φτάσετε στον προορισμό σας. Καταλάβετε τι σας κάνει καλό και τι σας βγάζει εκτός εαυτού, για να ξέρετε τι θα κρατήσετε και τι θα πετάξετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δε βοηθάτε τον εαυτό σας με το να του στερείτε την προσωπική σας ελευθερία. Σταματήστε να συμπεριφέρεστε σας άβουλα πιόνια στα χέρια των άλλων και πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.

 

ΛΕΩΝ: Το ψυχικό σθένος αλλά και το ένστικτο θα σας σώσουν στις δύσκολες στιγμές. Ακολουθήστε δοκιμασμένες διαδρομές και πείτε «ναι» σε κάτι που θα σας προσφέρουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενισχύετε η αντίληψη και η διορατικότητά σας. Φύγετε από πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν, σας ακινητοποιούν ή σας βλάπτουν.