Δεν υπάρχει ούτε χώρος, ούτε χρόνος για ανούσιες διαπραγματεύσεις ή ταλαντεύσεις ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική


ΚΡΙΟΣ: Η πληροφόρηση σε ό,τι σας ενδιαφέρει και η ανάλυση των δεδομένων θα σας είναι πολύ χρήσιμη. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας γίνετε περισσότερο ελαστικοί με τους γύρω σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας απασχολήσει έντονα η πνευματική πλευρά της ζωής σας και αυτή η αντιπαράθεση θα σας κάνει να δείτε πολλά. Ανακαλύψτε τα σημεία που είστε δυνατοί και αδύναμοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν πρέπει να καθυστερείτε στις επιλογές σας αποφασίζοντας να δεσμευτείτε με συγκεκριμένες ενέργειες. Η σημερινή μέρα θα βάλει νέες βάσεις ανάπτυξης ως προς το μέλλον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να έρθετε σε αντίθεση με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας τώρα που είναι περίοδος εξελίξεων στο οικονομικό και κοινωνικό σας περιβάλλον.

 

ΛΕΩΝ: Αν δεν είστε έτοιμοι να πληρώσετε τις συνέπειες διατηρήστε μια ηρεμία και αποφύγετε ρήξεις με τρίτους. Υπερασπίστε την εργασία σας χωρίς λάθη στην οικονομική διαχείριση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βελτιώστε τις σχέσεις σας και λύστε προβλήματα που σας οδηγούν σε ψυχολογικό αδιέξοδο. Πείστε τον εαυτό σας για κάτι που πρέπει να κάνετε, αλλάζοντας τη συμπεριφορά σας σε βασικούς τομείς.