Επικοινωνήστε σωστά με τους γύρω σας, καθώς μόνο έτσι θα καθορίσετε τις στρατηγικές που δημιουργούν καλύτερες σχέσεις


ΚΡΙΟΣ: Τα γεγονότα αυτού του μήνα θα έχουν μια ιδιαίτερη βαρύτητα στον επαγγελματικό τομέα και στις προσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι και να μην προκαλέσετε αντιδικίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για να είστε όλοι ευχαριστημένοι έχει σημασία να κρατηθούν οι ισορροπίες. Η δημιουργία καλών σχέσεων και διασυνδέσεων θα σας βοηθήσουν να δείτε και νέους ορίζοντες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προετοιμαστείτε για επαναστατικές κινήσεις, αλλά πριν φτάσετε εκεί, κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις και επιδιώξτε σωστές εξηγήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε εκ νέου τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Πρέπει να απαλλαγείτε από κάποιες ανασταλτικές ευθύνες και βάρη που δεν σας εξυπηρετούν σε τίποτα.

 

ΛΕΩΝ: Οι συνθήκες για τις επαγγελματικές και κοινωνικές ανακατατάξεις θα είναι ευνοϊκές. Προσέξτε να μη χαθείτε μέσα στα επουσιώδη και να μη σας κυριέψει η υπερβολή. Βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητές σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν θέλετε να πετύχετε αναβάθμιση δεν θα το πετύχετε μόνοι σας και σε απομόνωση. Θα χρειαστείτε φιλικές διασυνδέσεις που θα περιέχουν ατμόσφαιρα αλληλοϋποστήριξης.

 

ΖΥΓΟΣ: Ένας νέος προγραμματισμός των κινήσεών σας θα σας βοηθούσε αρκετά στα ανοίγματα που θέλετε να κάνετε.