Διατηρήστε τις ισορροπίες που χρειάζονται και μην ξεφεύγετε από τα όρια


ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να είστε διπλωμάτες με ένα συνεργάτη που θέλει να περάσει τις απόψεις του. Προωθήστε τα σχέδια σας χωρίς περαιτέρω εμπόδια και καθυστερήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Επιχειρήστε να βάλετε μπροστά τα επαγγελματικά σας σχέδια και επεκταθείτε με καινούριες συνεργασίες. Διατηρήστε τις ισορροπίες που χρειάζονται και μην ξεφεύγετε από τα όρια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε τις κατάλληλες διασυνδέσεις, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σταδιακά σε επιτυχή μονοπάτια, χωρίς να ξεχνάτε πως η επιτυχία απαιτεί αγώνες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σας συμφέρει να μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες σας, άσχετα αν υπάρχουν στιγμές που σας εκνευρίζουν ή αισθάνεστε ότι σας αδικούν.

 

ΛΕΩΝ: Θα έρθουν καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας για να προβείτε σε νέες σχέσεις ή συνεργασίες, ενώ δεν θα λείψουν και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα προκληθεί μια κάποια νευρικότητα, γι’ αυτό θα πρέπει να μη βιάζεστε να πείτε ή να κάνετε πράγματα. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπίεζαν.

 

ΖΥΓΟΣ: Μια καινούρια εποχή ξεκινάει για να ξεπεράσετε με επιτυχία τους προβληματισμούς σας χωρίς να ανακόψετε την επαγγελματική σας πορεία.