Με σκληρή δουλειά και υπομονή θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται


ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να μη γίνεστε εριστικοί προς τους άλλους όσο δίκαια και αν θα είναι τα αιτήματά σας. Απ’ το να κρατάτε τον θυμό μέσα σας, μιλήστε ανοιχτά σε αυτούς που σας ενοχλούν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η ψυχική σας ηρεμία πρέπει να αποκατασταθεί πριν αρχίσει να σας δημιουργεί προβλήματα. Φανείτε επιφυλακτικοί πριν χρειαστεί να κάνετε μερικές σκληρές διαπιστώσεις για εσάς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με σκληρή δουλειά και υπομονή θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Μοιράστε αρμοδιότητες, αντί να φορτώνεστε ευθύνες που αναλογούν σε άλλους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε απλά προσεκτικοί και να μη γίνεστε καχύποπτοι με όλους και όλα. Αποφορτιστείτε από την ένταση που έχετε με μια μικρή εκδρομή που θα σας χαλαρώσει.

 

ΛΕΩΝ: Εξομολογηθείτε στους δικούς σας ανθρώπους τους φόβους που έχετε και παραδεχθείτε τα λάθη σας. Επιβάλετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε μια επαγγελματική συζήτηση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που η επίλυσή τους θα σας δώσει ανακούφιση. Τολμήστε να κάνετε μερικές αλλαγές στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο.

 

ΖΥΓΟΣ: Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις ατόμων που ποτέ δεν σας έχουν στηρίξει.