Μην επιμένετε σε γεγονότα που δεν σας επιτρέπουν να δείτε καθαρά και σας μπλοκάρουν


ΚΡΙΟΣ: Μπορεί το ταίρι σας να σας καταπιέζει με τη ζήλια του, αλλά χωρίς αυτήν δεν λειτουργείτε. Αποφύγετε τους καυγάδες και τα αντίποινα που θα διαταράξουν τη σχέση σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Έχει φτάσει η στιγμή που δεν γίνεται να γίνει το δικό σας και πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Μην αφήσετε μια αβάσιμη πληροφορία που θα πάρετε να κάνει τον εργασιακό σας χώρο πεδίο μάχης.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε μια συζήτηση που θα είστε ειλικρινείς και θα αποδεχθείτε και τις αδυναμίες σας. Περιορίστε τις απαιτήσεις που έχετε από τον σύντροφό σας, γιατί τον πιέζετε πολύ.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χαράξτε κοινή πορεία με τον σύντροφό σας και ακολουθήστε την πιστά χωρίς αλλαγές. Μπορεί να σας αρέσει το σασπένς αλλά στη σχέση σας δεν χωράει παρασκήνιο.

 

ΛΕΩΝ: Μην εγκαταλείπετε ό,τι σας δίνει χαρά και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς. Για να ανταπεξέλθετε σε προκλήσεις, φανείτε δυναμικοί και εργατικοί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διοχετεύστε την υπερένταση στον ερωτικό τομέα και περάστε ένα υπέροχο βράδυ. Κρατήστε αποθέματα δυνάμεων και μην τις εξαντλείται όλες σε επαγγελματικά θέματα.