Αυξάνεται η δημιουργικότητα, οπότε θα είστε εφευρετικοί σε ό,τι σας ενδιαφέρει


Στις 6 ο Ερμής στον Αιγόκερο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, προωθεί θέματα εργασίας και καριέρας, χωρίς να αφήνει παραπονεμένο τον συναισθηματικό σας τομέα. Στις 8 η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, αποτελεί διέλευση που προκαλεί απρόοπτα και εκπλήξεις, γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα, προτάσεις για συνεργασίες και επαφές με άτομα από το παρελθόν. Στις 10 ο Ερμής στον Αιγόκερο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο, θα σας ωθήσει να κάνετε έναν απολογισμό ζωής και των πεπραγμένων σας, αλλά και να αποβάλλετε από πάνω σας ό,τι σας καθυστερεί και σας κρατάει πίσω. Στις 12 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και κάνοντάς σας πιο τολμηρούς. Καλλιεργήστε τις δυνατότητές σας, χωρίς να απομακρυνθείτε από τα τρέχοντα θέματα ή την καθημερινότητά σας. Συνδυάστε τη γνώση με καθετί καινούριο, κρατώντας ζωντανές τις επαφές με τους γύρω σας. Φέρνει χρήσιμες πληροφορίες για να τις εκμεταλλευτείτε αλλά και για υλοποίηση. Βοηθάει να είστε παρατηρητικοί και επινοητικοί, επιμελείς, κοινωνικοί και αντικειμενικοί όπου χρειαστεί. Αυξάνεται η δημιουργικότητα, οπότε σε ό,τι σας ενδιαφέρει θα είστε εφευρετικοί.

 

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε με ηρεμία τι είναι αυτό που θέλετε από τις σχέσεις σας. Οι εκπλήξεις που θα σας γίνουν θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Δοκιμάστε να προσεγγίσετε με άλλον τρόπο άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας. Για κανένα λόγο και για καμία αγορά μη δανείσετε ή δανειστείτε χρήματα. Θα υπάρξουν συζητήσεις για το άτομό σας που θα τις μάθετε αργότερα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν είστε εκνευρισμένοι μην πάρετε αποφάσεις γιατί θα κάνετε λάθος. Μη φοβάστε να δείξετε τις καλές διαθέσεις σε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς. Θα ήταν φρόνιμο να είστε προσεκτικοί στον χειρισμό των αισθηματικών σας θεμάτων και να διαχωρίσετε κάποια πράγματα, χωρίς να αφήσετε να οξυνθούν τα πνεύματα. Θα υπάρξουν καλές προϋποθέσεις τόσο για τα εργασιακά σας θέματα όσο και για τα οικονομικά σας σχέδια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποβάλετε το άγχος που νιώθετε για καταστάσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Θα ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα και αν είστε μεθοδικοί και συνεπείς, τα επιτεύγματα θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Ό,τι έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα είτε εύκολα, είτε δύσκολα, θα πρέπει να τα αξιοποιήσετε και να αρχίσετε να τα εφαρμόζετε στη ζωή σας φροντίζοντας πάντα να είστε συνεπείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν πρέπει να αφήσετε πίσω καμία εκκρεμότητα αν θέλετε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σας, ειδικά αν αυτές θα αφορούν οικονομικά ή περιουσιακά θέματα. Ενισχύστε το αίσθημα ευθύνης που θα σας προφυλάξει από λάθη και θα κάνει τις προσπάθειές σας επιτυχημένες. Μέρα με τη μέρα οι πιέσεις που υπήρχαν στην αρχή θα υποχωρήσουν και θα μπορείτε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και απολαμβάνετε.

 

ΛΕΩΝ: Οι δυσκολίες θα μειωθούν σημαντικά και δεν πρόκειται να ανακόψει τίποτα την άνοδό σας. Οι αλλαγές που θα προκύψουν ακόμα και αν δεν τις έχετε προγραμματισμένες, θα έχουν θετικά αποτελέσματα, οπότε μη φοβηθείτε να προχωρήσετε και αν χρειαστεί επιδιώξτε τες και εσείς. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε να βελτιωθούν τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και η ψυχολογία σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε συνεργάτες ή άτομα ανώτερα από εσάς να σας μειώσουν ή να σας φορτώσουν περισσότερες ευθύνες. Θα χρειαστεί να αναπτύξετε μια πιο σωστή πολιτική για να βγείτε αλώβητοι και νικητές. Σε κλίμα ανανέωσης και αλλαγής θα συνεχίσει να βρίσκεται ο τομέας των σχέσεών σας. Δεν χρειάζεται να βάλετε στη ζωή σας κι άλλα πρόσωπα που θα απορροφούν την καλή σας ενέργεια και θα σας δίνουν αρνητικότητα.

 

ΖΥΓΟΣ: Υπερασπιστείτε τους στόχους σας, γίνετε ευέλικτοι και λιγότερο διαπραγματεύσιμοι. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και εκμεταλλευτείτε σωστά την πείρα που έχετε. Φροντίστε να είστε εγκρατείς στον τρόπο που θα εκφράζεστε και να μη χάσετε την ψυχραιμία σας για κανένα λόγο. Η υπομονή που θα δείξετε θα είναι το καλύτερο όπλο σας για να βγείτε από τα αδιέξοδα που θα προκύψουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι γρήγοροι ρυθμοί των εξελίξεων δεν θα σας αφήσουν και πολλά περιθώρια για προσωπικές στιγμές και ίσως αναγκαστείτε να κολυμπήσετε στα βαθιά μέσα από περιπλεγμένες καταστάσεις.

Θα μπερδευτείτε αρκετά και οι μοιρασμένες σκέψεις σας θα ενισχύσουν την τάση σας να πιστεύετε ότι μαθαίνουν τις κινήσεις σας με αποτέλεσμα να γίνεστε θύμα παρεξηγήσεων και ίσως για κάποιους εκμετάλλευσης.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα δυσκολευτείτε αρκετά να απομακρύνετε από δίπλα σας άτομα που έχετε καταλάβει ότι μόνο ζημιογόνα σας είναι, καθώς, πάντα σας ήταν δύσκολο να αφήσετε πίσω σας ό,τι έχετε συνηθίσει ή αγαπήσει, ακόμα και αν δεν σας έχει βγει σε καλό. Στις νέες γνωριμίες που θα κάνετε φροντίστε πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα ή ενθουσιαστείτε, να γνωρίσετε καλά όλες τους τις πλευρές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις προσωπικές σας σχέσεις να είστε πιο ρεαλιστές και να αντιμετωπίζετε τους γύρω σας όπως ακριβώς είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι. Εάν δε σταματήσετε να μπερδεύεστε συναισθηματικά θα ζείτε και θα γεννιούνται συνέχεια ψευδαισθήσεις.

Εάν γίνει σαφές κατά πόσο θα μπορούσατε να είστε συνεπείς στο μέλλον κάτω από δύσκολες και σκληρές επαγγελματικές συνθήκες, θα μπορείτε να επενδύσετε κατάλληλα την ενέργεια και τον χρόνο σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην παρασυρθείτε από το κλίμα ευφορίας που θα υπάρχει κάποιες στιγμές στον εργασιακό χώρο, γιατί ίσως δεν προσέξετε τις παγίδες. Ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες και αν δεν μπορείτε να τις εφαρμόσετε αμέσως, κατασταλάξτε στους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε αλλαγές. Οι σωστές διασυνδέσεις που θα σας υποστηρίξουν την κατάλληλη στιγμή, θα παίξουν μεγάλο ρόλο για την εξέλιξη και την πορεία σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Εάν συγκεντρωθείτε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε προβλήματα που κουβαλούν ένα κάπως βαρύ παρελθόν. Το πλανητικό σκηνικό σας βοηθάει να προχωρήσετε σε μια αναγέννηση εξωτερική. Αν θέλετε να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο για την εμφάνισή σας προτιμήστε κάτι απλό και διακριτικό που θα τραβήξει θετικά τα βλέμματα των άλλων, παρά κάτι ακραίο που θα προκαλέσει αρνητικά σχόλια.

Πηγή