Θα ανεβάζετε συνεχώς την ψυχολογία σας και θα αρχίσετε να αισθάνεστε όμορφα


ΚΡΙΟΣ: Οι μεγάλες φιλοδοξίες σας θα ωθήσουν κάποιους από τους συνεργάτες σας να λειτουργήσουν παρασκηνιακά. Ζητήστε αποδείξεις για αυτά που σας λένε και μην πιστεύετε στα μεγάλα λόγια.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε με πρακτικές μεθόδους. Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και με τη βοήθειά τους θα έχετε κοινωνική καταξίωση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε μάχες όπου χρειαστεί χωρίς όμως να ρισκάρετε τα κεκτημένα σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεπερνάτε τα όριά σας με ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι μία εκδρομή. Η μέρα είναι ιδανική για να βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας και να προσεγγίσετε τις επιθυμίες σας.

 

ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητά σας και προετοιμάστε το έδαφος με συζητήσεις και επαφές στον εργασιακό χώρο, ώστε να ευνοηθεί το όποιο ξεκίνημά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πτοηθείτε, γιατί δίπλα σας θα υπάρχουν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν στις αποφάσεις σας και θα σας δώσουν απλόχερα τη συμπαράστασή τους.

 

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να είστε συνεπείς και να διατηρείτε το μέτρο. Αποφύγετε ακραίες καταστάσεις και κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις που θα βλάψουν τον οργανισμό σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα σας απασχολήσουν και πάλι τα οικονομικά σας που όπως φαίνεται θα είναι και ο κύριος τομέας που τραβάει το ενδιαφέρον σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διατηρώντας μια καλή πορεία στον συναισθηματικό σας τομέα, θα ανεβάζετε συνεχώς την ψυχολογία σας και θα αρχίσετε να αισθάνεστε όμορφα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγείτε έξω και διασκεδάσετε με τους φίλους ή τον σύντροφό σας, αφήνοντας πίσω σκέψεις που θα μπορούσαν να σας γεμίσουν αρνητική ενέργεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρησιμοποιώντας σωστά την επιμονή και τη σταθερότητα για την επίτευξη των στόχων σας, θα δεχτείτε προτάσεις για συνεργασίες που μπορεί να σας γίνουν από φιλικά σας πρόσωπα.

 

ΙΧΘΥΣ: Επειδή τη ζωή δεν την περιγράφουμε αλλά την ζούμε ακόμα και αν έχει τα περίεργά της, προσπαθήστε να κρύψετε ό,τι χρειάζεται αλλά και να ζήσετε τις στιγμές.

Πηγή