Απαιτήστε ό,τι δικαιωματικά σας αξίζει και αφήστε να φανεί η αξία σας


ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να συναναστρέφεστε με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Τα κρυφά ή φανερά χτυπήματα πίσω από την πλάτη πρέπει να βρουν ένα τέλος.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Τα πράγματα ηρεμούν και αυτό σας βοηθάει να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Επανεξετάστε τις διάφορες ιεραρχίες μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα και την εργασία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εσείς είστε αυτοί που προκαλείτε τις ανατροπές στη σχέση σας όταν όλα είναι καλά. Δεχτείτε την αλήθεια σε αυτά που λέει το ταίρι σας και αφήστε κατά μέρους εικασίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από εσάς θα εξαρτηθεί πόσο θα αντέξετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύντροφός σας. Οι προοπτικές να αναπτυχθεί ο έρωτάς σας είναι πολλές και αξίζει τον κόπο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

 

ΛΕΩΝ: Οι πιθανότητες για διαμάχες και διαφωνίες θα είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ποιος θα στηρίξει ποιον στη δύσκολη στιγμή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταματήστε να μπερδεύετε τα επαγγελματικά σας θέματα με τη συναισθηματική σας ζωή. Μη χαλάτε τις εμπνεύσεις σας ασχολούμενοι με θέματα που δε σας ταιριάζουν.

 

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε χρόνο να παρακολουθήσετε θεάματα που σας ευχαριστούν και ανεβάζουν την ψυχολογία σας. Απαιτήστε ό,τι δικαιωματικά σας αξίζει και αφήστε να φανεί η αξία σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί σε θέματα που θα αφορούν άτομα του εργασιακού σας χώρου. Οι εντάσεις και οι γκρίνιες θα υπάρχουν στο σημερινό πρόγραμμα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε αγάπη και κατανόηση στα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σας. Μην πάρετε τόσο σοβαρά τα πικρόχολα σχόλια που θα κάνει ένα άτομο του περιβάλλοντός σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανανεώστε τα σχέδιά σας και μην παραμένετε σε παλιές καταστάσεις. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αποκομίσετε κέρδη και να ανακτήσετε τα χαμένα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεδιπλώστε τον εαυτό σας ακόμα και αν οι πιέσεις σας φαίνονται ανυπέρβλητες. Φροντίστε για την καλή λειτουργία της υγείας σας και μη φορτώνεται τον οργανισμό σας με περισσότερο άγχος.

 

ΙΧΘΥΣ: Επεκτείνετε τα ενδιαφέροντά σας και κάντε τη ζωή σας πιο όμορφη και πιο ζωντανή. Η αυτοπεποίθηση, η δημιουργικότητα και η προσωπικότητά σας θα σας κάνουν εύκολα αποδεκτούς.

Πηγή