Η κοινωνική σας ζωή αλλάζει μορφή και τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας


ΚΡΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας ως κινητήρια δύναμη για να κάνετε αυτά που θέλετε. Εκτονωθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο και χαρείτε ό,τι σας προσφέρει απλόχερα η ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην είστε σκληροί στην κριτική σας και αποφύγετε ανταγωνιστικές κινήσεις. Θα ηρεμήσει το κλίμα που επικρατεί στο σπίτι σας και θα καλυτερέψει την επικοινωνία σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να αλλάξει η διάθεσή σας ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα. Μειώνονται οι εντάσεις που υπήρχαν στον εργασιακό σας χώρο αφήνοντάς σας να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε τον ερωτισμό σας να σας οδηγήσει στην προσωπική σας σχέση και οι εξελίξεις θα είναι θετικές. Ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους δεν πρόκειται να σας προδώσει.

 

ΛΕΩΝ: Θα είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, καθώς θα προκληθεί αναστάτωση στον οικογενειακό και επαγγελματικό σας τομέα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις άφθονες συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο, για να μην έχετε μεταξύ σας συγκρούσεις και κόντρες.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα ξαναβρείτε το χαμένο σας θάρρος και τη γοητεία σας, αλλά θέματα που θα αφορούν κληρονομικά, φορολογικά και οικονομικά σας θέματα, θα σας κρατούν διαρκώς απασχολημένους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε έτοιμες απαντήσεις και λύσεις σε ό,τι κι αν προκύψει, κάνοντας τους συνεργάτες σας να έρθουν πιο κοντά σας και να σας εμπιστεύονται περισσότερο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η κοινωνική σας ζωή αλλάζει μορφή και τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα ανοίξουν νέους δρόμους με ευοίωνες προοπτικές για το μέλλον σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εμφανιστείτε στους άλλους ανανεωμένοι και δυναμικοί, χωρίς να διστάζετε να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα υπομένετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρκετές φορές μέσα στη μέρα θα έχετε την τάση να σπαταλάτε χρήματα για πράγματα που σας εντυπωσιάζουν, αλλά σας είναι άχρηστα.

 

ΙΧΘΥΣ: Τα οικονομικά σας να καλυτερεύουν γι’ αυτό εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις που έχετε και στηριζόμενοι στον εαυτό σας, προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε τις καταστάσεις.

Πηγή