Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας


ΚΡΙΟΣ: Οι συνεργάτες σας είναι ανοιχτοί για συζητήσεις ουσίας και μπορείτε να ελπίζετε σε θετικές εξελίξεις, αλλά καλά θα κάνετε να βρείτε δικές σας διεξόδους και να μην αγκιστρώνεστε πάνω τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Απαλλαγείτε από το άγχος που έχετε για το πώς θα προλάβετε τον χρόνο και συζητήστε. Τα κακώς κείμενα που υπάρχουν, θα επανεξεταστούν είτε το θέλετε, είτε όχι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αστείρευτες ιδέες σας θα αρχίσουν να σας κάνουν ακαταμάχητους, αλλά οι υπεκφυγές ορισμένων θα σας κουράζουν και ίσως αλλάξετε τακτική.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Αποφύγετε διαπληκτισμούς στον εργασιακό χώρο που δεν οδηγούν πουθενά.

 

ΛΕΩΝ: Δρομολογήστε κάποιες από τις υποθέσεις σας που θα καταλήξουν σε συμφέρον. Η ροή των εξελίξεων θα είναι πιο γρήγορη, γι’ αυτό συντονιστείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να δηλώσετε ξεκάθαρα τα όριά και τους σκοπούς σας απέναντι στα γεγονότα. Φροντίστε να μάθετε να προσαρμόζεστε για να μη σας τρομάζουν οι αλλαγές.

 

ΖΥΓΟΣ: Φανείτε προσεκτικοί σε ό,τι λέτε για τους φίλους σας ή τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και εστιάστε την προσοχή σας σε μια υπόθεση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε σημαντικές αποφάσεις, πριν οι καταστάσεις πάρουν δυσάρεστη τροπή. Καλό θα ήταν να μη δείχνετε στους γύρω σας τη σκληρή πλευρά του χαρακτήρα σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε ήσυχους τους συνεργάτες σας και μην ανακατεύεστε στα δικά τους θέματα. Βάλτε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή και μην περιμένετε τη βοήθεια των άλλων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος και τολμήστε αλλαγές. Μην επιβαρύνεστε με επιπρόσθετες ευθύνες άλλων, αφού ακόμα δεν έχετε αναλάβει τις δικές σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις προσωπικές σας σχέσεις. Μη φανείτε διστακτικοί αν μια φιλική σας σχέση μετατραπεί σε ερωτική.

 

ΙΧΘΥΣ: Η επιμονή και η υπομονή θα σας οδηγήσουν σε μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Βρείτε καινούρια ενδιαφέροντα, για να μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας χαλάσει το κέφι.

Πηγή