Διώξτε μακριά από εσάς ό,τι δε σας υπόσχεται τη σιγουριά και την ασφάλεια


ΚΡΙΟΣ: Έχετε πολλές δραστηριότητες που δεν σας αφήνουν να σταθείτε σε λεπτομέρειες. Οι περιστάσεις θα λειτουργήσουν θετικά και θα πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες διαφορές που υπήρχαν με τον σύντροφό σας βρίσκουν τρόπο επίλυσης και ανακωχής. Έχει ένα διαφορετικό τρόπο να δείχνει το ενδιαφέρον του προς εσάς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν πρέπει να αφήνετε να επηρεάζεστε από διακυμάνσεις της συναισθηματικής σας ζωής. Βρείτε χρόνο για να περάσετε ένα όμορφο και ξεκούραστο βράδυ με τη συντροφιά των φίλων σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διώξτε μακριά από εσάς ό,τι δε σας υπόσχεται τη σιγουριά και την ασφάλεια. Κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια ατόμων που βλέπουν τα πάντα επιφανειακά.

 

ΛΕΩΝ: Ο σύντροφός σας θα ψάχνει τα λάθη του και θα προσαρμόζεται στις νέες καταστάσεις. Κάντε μια καινούρια προσέγγιση στη σχέση σας και απολαύστε τα αποτελέσματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα θα σας απασχολήσει έντονα μια πρόταση για συνεργασία. Σε σοβαρά θέματα δραστηριοποιηθείτε, αλλά μην είστε τόσο ενθουσιώδεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας και μην αφήνετε να σας απορροφά η κοινωνική ζωή. Η τύχη σάς βοηθά ώστε με λιγότερο κόπο να εισπράξετε πολύ περισσότερα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φανείτε πρωτότυποι στις ιδέες σας και κάντε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν. Η έννοια του αναπάντεχου και οι πιθανές ευκαιρίες που πρέπει να ανακαλύψετε και να αξιοποιήσετε θα βρίσκονται στα πόδια σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προτιμήστε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, απ’ το να μείνετε μέσα και να πλήξετε. Πριν οι άλλοι ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, μην αποκαλύψετε τα πραγματικά σας κίνητρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε έργα και μη μένετε στα λόγια, αν νομίζετε ότι οι άλλοι σας αγνοούν. Οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν, ενώ οι εντυπώσεις που θα αφήσετε στους συνεργάτες θα είναι θετικές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το οικογενειακό περιβάλλον θα σας στηρίξει την κατάλληλη στιγμή. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες και αρκετές από αυτές δεν έχουν άλλα περιθώρια για να αναβληθούν.

 

ΙΧΘΥΣ: Με σοβαρές και μετρημένες κινήσεις θα πετύχετε την εκτίμηση και την εύνοια των συνεργατών. Άσκοπες παρεξηγήσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα και δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

Πηγή