Χαρείτε ό,τι σας δίνει απλόχερα η ζωή και μη ζητάτε όλοι να γίνονται χαλί στα πόδια σας


ΚΡΙΟΣ: Να είστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που θα σας ζητήσουν να δώσετε. Αξιοποιώντας σωστά όσα έχετε μάθει θα βοηθηθείτε για σημαντικές αγορές.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Καλά θα κάνετε να μην υπερτονίζετε τα επιχειρήματά σας, όταν το ταίρι σας σε κάποια σημεία έχει δίκιο. Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σταματήστε να διατηρείτε μίζερες σχέσεις ή καταστάσεις που δεν σας βοηθούν να ανανεωθείτε. Εάν νιώθετε κουρασμένοι από τα πάντα, κάντε την κίνηση να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στηρίξτε όσο μπορείτε αξιόπιστα άτομα που σας αγαπούν και τους έχετε εμπιστοσύνη. Μην μπαίνετε στον πειρασμό να ακούτε λόγια ανθρώπων που έχουν δημιουργήσει παρασκήνιο.

 

ΛΕΩΝ: Από το να τα βάζετε με τους πάντες συμβιβαστείτε σε οικογενειακά θέματα που σας επηρεάζουν. Χαρείτε ό,τι σας δίνει απλόχερα η ζωή και μη ζητάτε όλοι να γίνονται χαλί στα πόδια σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όταν βλέπετε πως κάποιες καταστάσεις οδηγούν σε αδιέξοδα δεν υπάρχει λόγος να επενδύετε σε αυτές. Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη άποψη, για να μη σας βάλουν κάποιοι επιτήδειοι σε μπελάδες.

 

ΖΥΓΟΣ: Η επιθετικότητα που υιοθετείτε μερικές φορές, κάνει τους άλλους να νιώθουν άβολα. Επιβάλετε να κρατήσετε όσο μπορείτε αμείωτο το ενδιαφέρον του συντρόφου σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε νέα ξεκινήματα σε εργασιακά θέματα και πάψτε να ανησυχείτε για όλα. Μην κολλάτε σε φαντάσματα του παρελθόντος που σας χαλούν τη διάθεση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επαγγελματικές συζητήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση, αλλά μια οικονομική επιτυχία θα σας βοηθήσει. Μη ζηλεύετε ειδικά αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, γιατί δυσκολεύετε τη ζωή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποδεχθείτε προσκλήσεις για κοινωνικές εξόδους που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε. Βρείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας ξεκουράσουν, αν δεν μπορείτε να φύγετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πριν γίνετε αυστηροί στην κριτική σας, ελέγξτε αν οι υποψίες σας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ζητήστε τη βοήθεια ενός καλού σας φίλου που είναι διατεθειμένος να σας βοηθήσει.

 

ΙΧΘΥΣ: Προωθήστε τις απόψεις που έχετε στα εργασιακά θέματα και ένα σημαντικό πρόσωπο θα σας στηρίξει. Μάθετε να ακούτε την καρδιά σας και μην είστε επιθετικοί από αντίδραση.

Πηγή