Ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη εποχή για να βάλετε μακροπρόθεσμους στόχους


ΚΡΙΟΣ: Είναι πολύ πιθανό να κάνετε έκτακτα έξοδα εξαιτίας απρόβλεπτων δαπανών και υποχρεώσεων, οπότε ξεκινήστε να κλείνετε παλιούς λογαριασμούς που εκκρεμούν πριν σας θυμηθούν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να είστε ήδη αρκετά ταλαιπωρημένοι, αλλά δεν πρέπει να χάνετε την αυτοπεποίθησή σας και να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε τα συναισθηματικά σας, χωρίς να προβείτε σε άσκοπες υποχωρήσεις ή αισθηματικές εξάρσεις. Ο ανθρώπινος παράγοντας θα είναι παρών, οπότε αναζητήστε την αξία των οικογενειακών σχέσεων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στις σωστά δομημένες σχέσεις σας μπορείτε να φέρετε βελτίωση μέσα από το διάλογο, αλλά και να εισάγετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας.

 

ΛΕΩΝ: Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά είναι απαραίτητο και επιβάλετε να αναζητήσετε τις ισορροπίες σε αυτές τις αντίθετες τάσεις. Δεν είστε έτοιμοι για να αντέξετε μεγάλα λάθη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε κάθε είδους ασάφεια σε ό,τι αφορά καθαρά πρακτικά θέματα και μην αφήνετε εκκρεμότητες που μπορούν να σας καθυστερήσουν.

 

ΖΥΓΟΣ: Δραστηριοποιήστε σε ένα οικονομικό θέμα που απασχολεί από καιρό και όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην είστε βιαστικοί στις ενέργειές σας και να είστε προσεκτικοί στα τυπικά κάθε συμφωνίας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή μέρα θα ενισχύσει την ανάγκη σας να αφεθείτε στα χέρια των άλλων και σχεδόν να εγκαταλείψετε τη ζωή σας, ενώ παράλληλα θα σας κάνει και ιδιαίτερα απαιτητικούς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προτάσεις που θα σας γίνουν από κάποιους για γρήγορο κέρδος μπορούν εύκολα να σας παρασύρουν σε μεγάλες απώλειες, όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας αποφάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη εποχή για να βάλετε μακροπρόθεσμους στόχους και να φροντίσετε οι επενδύσεις σας να είναι ασφαλείς και σοβαρές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να δανείσετε αυτό το διάστημα χρήματα σε συνεργάτη σας, γιατί χωρίς να υπάρχει κακή πρόθεση θα αθετήσει τον λόγο του και η μεταξύ σας σχέση θα περάσει μια πολύ μεγάλη κρίση.

 

ΙΧΘΥΣ: Η πρόοδος που θα έχετε στην επικοινωνία και μια σειρά από περιστατικά και συμπτώσεις, θα σας δώσουν λύση αλλά και τα μέσα για να υλοποιήσετε τα νέα σας σχέδια.

Πηγή