Από το να κλείνεστε στον εαυτό σας, εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο


ΚΡΙΟΣ: Για να ηρεμήσετε πρέπει να διεκπεραιώσετε άμεσα τις υποχρεώσεις σας. Από το να κλείνεστε στον εαυτό σας, εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε χρόνο να κάνετε τις επισκέψεις που θέλετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Φανείτε περισσότερο παρατηρητικοί αλλά και ευέλικτοι, ώστε να οργανώσετε καλύτερα αυτά που πρέπει να γίνουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οπότε κάντε υπομονή και αφήστε τις μέρες να περάσουν για να αποφύγετε παγίδες που προσπαθούν να σας στήσουν κάποιοι επιτήδειοι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να ξεφύγετε από σκέψεις που περιέχουν κοντόφθαλμες προοπτικές και να προχωρήσετε συνειδητά και δυναμικά σε αναβαθμίσεις.

 

ΛΕΩΝ: Θα εγκλωβιστείτε με προβληματισμούς και διλήμματα που θα σας δυσκολέψουν να κατασταλάξετε σε αποφάσεις που θεωρείτε σημαντικές για να προχωρήσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για όλα βέβαια πρέπει να κρατάτε ένα μέτρο, μια που οι εκλείψεις σας έχουν στον στόχο τους, οπότε να προσέχετε τις κινήσεις σας αλλά και την όλη σας συμπεριφορά.

 

ΖΥΓΟΣ: Λόγω της ευαισθησίας σας, έχετε αφήσει πάρα πολλά να συσσωρευτούν μέσα στις σχέσεις σας με αποτέλεσμα πολύ συχνά να δημιουργούνται μπερδεμένες καταστάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείτε να διορθώσετε αρκετά, αρκεί να ενεργοποιήσετε τη λογική σας και να επανατοποθετήσετε κάποιες από τις προτεραιότητές σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι προτιμότερο για να υπάρχει ισορροπία στις σχέσεις σας να διατηρήσετε μια μέτρια κατάσταση, από το να είστε ή του ύψους ή του βάθους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρησιμοποιήστε τα συναισθήματά σας σε συνδυασμό με το αστείρευτο χιούμορ σας και πετύχετε με τα άτομα που συναναστρέφεστε μια διπλωματική επικοινωνία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε το συναίσθημα να σας παρασύρει όσο σας παίρνει και μετά τραβήξτε το χαλινάρι. Διατηρήστε την ειλικρίνειά σας και φροντίστε για ό,τι λέτε να έχετε αποδείξεις και τεκμήρια.

 

ΙΧΘΥΣ: Είναι κάτι που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο στην πορεία ανεξάρτητα αν θα το εφαρμόσετε στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις ή στις επαγγελματικές.

Πηγή