Γλυκαίνει η καθημερινότητά σας και σας αφήνει να περάσετε περισσότερο χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα


Στις 28 η Αφροδίτη στον Αιγόκερο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, γλυκαίνει την καθημερινότητά σας και σας αφήνει να περάσετε περισσότερο χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Στις 29 ο Ερμής στον Αιγόκερο σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο, ομορφαίνει τη μέρα σας και φέρνει δίπλα σας φίλους, αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και αξιόλογα άτομα που θα σας στηρίξουν στα εργασιακά σας σχέδια. Στις 30 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερο, θα φέρει τα πάνω κάτω. Θα επικρατεί αναστάτωση και εκνευρισμός και καλό θα ήταν να κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας απομακρύνουν από τους στόχους και τα σχέδιά σας. Μην αφήσετε να σας μπλέξουν σε λόγια που δεν έχετε κάνει ή στηρίξετε άτομα που δε γνωρίζετε μόνο και μόνο για να πάτε κόντρα σε συνεργάτες που δεν συμφωνούν με τις απόψεις σας.

 

ΚΡΙΟΣ: Ανταλλάξτε απόψεις με αγαπημένα άτομα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Σε μια έντονη οικογενειακή συζήτηση κρατήστε τα προσχήματα. Ακόμα και αν κουραστείτε ή αγανακτήσετε σίγουρα στον απολογισμό δεν θα ανήκετε στους χαμένους. Δεν είναι κακό να δείξετε λίγη κατανόηση και υποχωρητικότητα. Αντιπαρέλθετε τις δυσκολίες στον εργασιακό χώρο με ρεαλισμό, διπλωματία και παρατηρητικότητα για να βγείτε κερδισμένοι από τον αγώνα σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Σταθεροποιήστε κάποια πράγματα στη ζωή σας που θα σας προσφέρουν ασφάλεια. Θα μπορέσετε να είστε σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό πιο δημιουργικοί στον εργασιακό σας τομέα, στα οικονομικά σας σχέδια, αλλά και να εξομαλύνετε διαφορές στις σχέσεις σας. Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα γι’ αυτό δείξτε κατανόηση και μην εγκαταλείπετε τον διάλογο, καθώς οικογενειακά πρόσωπα θα είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν είστε σίγουροι ότι η καθημερινή ρουτίνα εισέβαλλε στη ζωή σας και η σχέση σας έχασε τη γοητεία σας χωρίς να υπάρχει επιστροφή, δώστε τέλος. Εάν όμως ταλαντεύεστε για το τι πρέπει να κάνετε, σκεφτείτε καλύτερα πριν πράξετε. Βεβιασμένες κινήσεις δεν θα σας βοηθήσουν αλλά αντιθέτως θα σας πληγώσουν, αφού μετά το τέλος η απογοήτευση που θα νιώσετε θα σας γεμίσει αρνητικά συναισθήματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη βιαστείτε να αποχωρήσετε από μια σχέση και να διεκδικήσετε κάποιο νέο πρόσωπο, γιατί δεν μπορείτε ακόμα να είστε σίγουροι ότι θα ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Αναλύστε καλύτερα τα στοιχεία που πιστεύετε ότι σας σπρώχνουν στον χωρισμό και ίσως ανακαλύψετε ότι εσείς είστε ο κύριος φταίχτης που η σχέση σας έχασε το ενδιαφέρον της.

 

ΛΕΩΝ: Προτιμήστε από το να κλειστείτε στον εαυτό σας και να αναλώνεστε μόνοι σας σε υπαρξιακά προβλήματα, να κάνετε μια ανοιχτή συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον σύντροφό σας, χωρίς να κρατάτε επικριτική στάση. Αναθερμάνετε τη σχέση σας, περιορίστε την κτητικότητα και όχι μόνο, αφού μαζί με αυτήν θα πρέπει να περιορίσετε και την τάση σας για απιστίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με ρεαλιστική αντιμετώπιση και αποφορτισμένοι συναισθηματικά, θα βρείτε κατανόηση στα συναισθήματά σας και ακόμα και αν τελικά καταλήξετε σε χωρισμό, θα είναι μια συνειδητοποιημένη απόφαση που θα μειώσει τον πόνο σας. Για εσάς που είστε ακόμα αδέσμευτοι η αδρεναλίνη σας θα ρέει, το σεξαπίλ σας θα αγγίζει τα ύψη και η ερωτική σας διάθεση στο κόκκινο.

 

ΖΥΓΟΣ: Γεφυρώστε διαφορές που έχουν προκύψει με άτομα που φλερτάρετε τους τελευταίους μήνες και φέρτε πάλι στη ζωή σας τη γαλήνη, την ηρεμία και την αγάπη. Εσείς πρώτοι πρέπει να βάλετε το λιθαράκι που θα κάνουν τις σχέσεις σας να μοιάζουν με όαση και να είναι γεμάτες με τρυφερότητα και κατανόηση. Αφήστε τα παράπονα κατά μέρος και δραστηριοποιηθείτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως περάσει λίγος καιρός ακόμα για να έχετε και πάλι αρκετές θετικές συγκυρίες μαζί. Αφήστε την αισιοδοξία να σας συντροφεύσει ιδιαίτερα στις σχέσεις και τον εργασιακό σας χώρο. Χρειάζεται ώριμη σκέψη και περιορισμός της βιασύνης και του εγωισμού. Θα έχετε αρκετές πιέσεις αλλά και αρκετές απολαβές. Πρέπει να δείξτε μεγαλύτερη προθυμία στις συνεργασίες σας με τους άλλους και να υπηρετήσετε κανόνες, έστω και αν δε βολεύουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαρείτε αυτά που σας αρέσουν και σας δίνονται, αφήνοντας τις δυσπιστίες. Φροντίστε να κρατήσετε μυστικές τις ιδέες σας για να μην τις εκμεταλλευτούν. Πρέπει να παρακάμψετε τις ανασφάλειες και τους φόβους που σας κρατούν στο παρελθόν. Βρείτε χρόνο να απομακρυνθείτε από όσα σας καταπιέζουν και μη φορτώνεστε ευθύνες άλλων. Μην ξεχνάτε τις προσωπικές σας ανάγκες φροντίζοντας των άλλων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απομονωθείτε για λίγο, ώστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε τομείς που θα θέλατε να πάνε γρήγορα. Προωθήστε σωστά τις αποφάσεις σας αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα. Τα πάντα στη σημερινή μέρα θα σας παραπέμπουν στην ανανέωση. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες που θα φανούν στα επαγγελματικά σας. Οργανώστε σωστά τις υποχρεώσεις που έχετε γιατί θα κουραστείτε πολύ γρήγορα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κερδίστε τις εντυπώσεις με γοητεία και φορώντας το καλύτερό σας χαμόγελο. Εκφράστε τις βαθιές σας επιθυμίες και σίγουρα θα βρείτε ανταπόκριση. Προσπαθήστε να αποδράσετε από την καθημερινότητα με μια εκδρομή. Οι εκκρεμότητές σας θα αρχίσουν να λύνονται και θα νιώσετε ανακούφιση. Μερικές ώρες αναζήτησης με τον εαυτό σας, θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Μείνετε μακριά από κριτικές που γίνονται για άτομα που δε βρίσκονται παρόντα. Κρατήστε τη μέρα για τον εαυτό σας και χαλαρώστε μαζί με τους φίλους σας. Φροντίστε από μόνοι σας να καλυτερεύσετε τις συνθήκες που επικρατούν. Για να προχωρήσετε πρέπει πρώτα να αποδεσμευτείτε από εκκρεμότητες. Βρείτε χρόνο να βρεθείτε με τον σύντροφό σας που έχετε παραμελήσει.

Πηγή