Βάλτε μέτρο στα συναισθήματά σας γιατί δεν είναι τόσο εύκολο να τα κουμαντάρετε


ΚΡΙΟΣ: Είναι καλύτερα να δεχθείτε πως σας είναι αδύνατον να ζήσετε με απόλυτη ηρεμία. Οι προσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες σας βελτιώνονται αισθητά.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη ούτε μία ευκαιρία για διασκέδαση να σας ξεφύγει. Τα καλύτερα ατού σας για σήμερα είναι η άμεση προσαρμογή και η διπλωματία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε μέτρο στα συναισθήματά σας γιατί δεν είναι τόσο εύκολο να τα κουμαντάρετε. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στην πραγματοποίηση των δικών σας επιθυμιών.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να μην ξεπερνάτε τα όρια της προσωπικής σας ελευθερίας. Για να μη σας ζητήσουν εξηγήσεις, φροντίστε να έχετε τεκμηριώσει όλες τις απόψεις σας.

 

ΛΕΩΝ: Εάν έγιναν παρεξηγήσεις με τους φίλους σας μη τα βάζετε μόνο με τους άλλους. Βρείτε τρόπους να κάνετε πραγματικότητα ακόμα και τα πιο τρελά σας όνειρα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν ή να σας αποσυντονίσουν, απαντήστε με ευγένεια. Προσπαθήστε να καταλάβετε τα επιχειρήματα που έχει ένας από τους συνεργάτες σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Ενημερώστε τους άλλους, όταν δεν μπορείτε να τηρήσετε υπεύθυνα μια υπόσχεσή σας. Ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν όσο πιο άμεσα γίνεται.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αμελείτε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις και τις υποχρεώσεις που χρειάζονται τη φροντίδα σας. Πριν αρχίσετε να λέτε τη γνώμη σας σε ένα καλό σας φίλο, μάθετε όλη την αλήθεια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε σε τάξη τα θέματα της καθημερινής σας ζωής, χωρίς να είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Σε εργασίες που απαιτείται η παρουσία σας μη στέλνετε αντιπρόσωπο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντί να πτοείστε από τον ανταγωνισμό που υπάρχει, αγωνιστείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Ξαναβρείτε τον εαυτό σας και μη σας αποσυντονίζουν τα απρόοπτα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές κινήσεις. Μετριάστε την ευαισθησία σας σε ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν.

 

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να μη σας λείψει η διάθεση να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας και να το οδηγήσετε εκεί που θέλετε και όχι εκεί που κάποιοι επιτήδειοι θέλουν να σας παρασύρουν.

Πηγή