Τόλμησε μια αναδιοργάνωση παντού, αφήνοντας πίσω ό,τι δεν σε ικανοποιεί


ΚΡΙΟΣ: Για να μην αιωρείστε ανάμεσα στο καλό και στο κακό, περιορίστε τις συμπάθειες ή τις αντιπάθειες που νιώθετε. Τολμήστε μια αναδιοργάνωση παντού, αφήνοντας πίσω ό,τι έχει κριθεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε προς τα πού κατευθύνετε τη δύναμη και τα συναισθήματά σας, καθώς πολλές φορές είναι τρικυμιώδη. Γίνετε πιο συγκεκριμένοι στους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να μην είστε τόσο απόμακροι γιατί τα πιστεύω που έχετε για τη ζωή προκαλούν σύγχυση στους γύρω σας. Κάντε μια προσπάθεια να κλείσετε εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πλησιάστε τους άλλους με περισσότερη κατανόηση και μην εμμένετε στις απόψεις σας δείχνοντας διαρκώς περιφρόνηση για την γνώμη των άλλων.

ΛΕΩΝ: Οι προοπτικές θα είναι καλύτερες αν δεχτείτε τη βοήθεια από συνεργάτες ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Ο χειρότερος εχθρός σας είναι η ασυνεννοησία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε μια προσωπικότητα κλειστή και ενδιαφέρουσα, όμως, δοκιμάστε να ανοιχτείτε και να δείξετε περισσότερη εμπιστοσύνη στους άλλους. Θα βγάλετε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ: Το τοπίο στο συναισθηματικό σας τομέα αρχίζει να καθαρίζει και σας βοηθά στις επιλογές σας. Να είστε προσεκτικοί στις δοσοληψίες με στενούς συνεργάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανασταλτικοί σας φόβοι δημιουργούνται αποκλειστικά από τις προκαταλήψεις που συντηρείτε. Ανακαλύψτε τα κρυφά σας ταλέντα και προωθήστε τα με θάρρος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό που θα δημιουργήσει μαγικές αλλαγές στις σχέσεις σας, είναι ότι πλέον είστε πιο κατασταλαγμένοι σε αυτά που θέλετε εσείς και σε αυτά που θέλουν αυτοί με τους οποίους συναναστρέφεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει λόγος να το βάζετε κάτω με την παραμικρή δυσκολία, μια που πάντα υπάρχει κοντά σας ακόμα και την τελευταία στιγμή ένας από μηχανής θεός που σας βοηθά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή η ηθική θα αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους, αυτό που θα σας βοηθήσει σε γενικό επίπεδο είναι η διαπραγμάτευση για όλα, οπότε αφήστε στην άκρη εγωισμούς.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε ό,τι σας ευχαριστεί χωρίς να δίνετε εξηγήσεις σε άτομα που δεν χρειάζεται. Διατηρήστε τα κεκτημένα σας και να θυμάστε πως δεν χρειάζονται επαναστάσεις χωρίς αιτία.

Πηγή