Ζώδια Πέμπτης 19 Αυγούστου

Βάλτε τις βάσεις για να χτίσετε το αύριο και τολμήστε να το ονειρευτείτε
Κείμενο: Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Κάντε μερικά βήματα για να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να περάσετε καλύτερα. Φροντίστε να δείτε κοινούς φίλους για να αποφύγετε συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε πιο σοβαρά όλα όσα σας αφορούν και μην τα αφήνετε στην τύχη τους. Βάλτε τις βάσεις για να χτίσετε το αύριο και τολμήστε να το ονειρευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαμορφώστε με το δικό σας γούστο τον χώρο που καταναλώνετε τις περισσότερες ώρες. Διατηρήστε επαφές με πρόσωπα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βγείτε έξω, διασκεδάστε ή οργανώστε μια εκδρομή με φίλους. Βάλτε τέλος σε καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να εκφραστείτε ελεύθερα.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να καλύψετε τα λάθη και τις παραλείψεις που κάνατε. Προβλήματα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βασιζόμενοι μόνο σε υποσχέσεις δεν πρόκειται να κάνετε τίποτα. Κινητοποιηθείτε για να έχετε μια ευκαιρία να κάνετε κάτι σημαντικό με διάρκεια.

ΖΥΓΟΣ: Μη σπαταλάτε την ενέργειά σας σε άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή σας. Ανανεώστε την εξωτερική σας εμφάνιση και καταπλήξτε τους γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές και απρόοπτα γεγονότα. Εάν χρειάζεται κλειστείτε στον εαυτό σας για να σκεφτείτε κάποια πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ορισμένες συναντήσεις θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σημαντικά πράγματα. Σκεφτείτε με ηρεμία τι είναι αυτό που θέλετε από τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εκπλήξεις που θα σας γίνουν θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Θα υπάρξουν συζητήσεις για το άτομό σας που θα τις μάθετε αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δοκιμάστε να προσεγγίσετε με άλλον τρόπο άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας. Για κανένα λόγο και για καμία αγορά μη δανείσετε ή δανειστείτε χρήματα.

ΙΧΘΥΣ: Εάν είστε εκνευρισμένοι μην πάρετε αποφάσεις γιατί θα κάνετε λάθος. Μη φοβάστε να δείξετε τις καλές διαθέσεις σε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς.

Πηγή