Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και μη βιαστείτε να τις προσπεράσετε


Στις 2 ο Ήλιος στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας εξαντλήσουν. Η όψη αυτή μπορεί να σηματοδοτήσει τη διακοπή μιας επαγγελματικής συνεργασίας ή της απόλυσης. Στις 4 ο Ερμής στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες ή συνεταιρισμούς, καθώς τα απρόοπτα δεν θα βοηθήσουν σε υλοποιήσεις σχεδίων. Στις 6 ο Ήλιος στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα σας κάνει να συμπεριφέρεστε απότομα απέναντι στους άλλους δημιουργώντας εκνευρισμό και αντιπαραθέσεις. Χαμηλώστε τους τόνους και μην αφήνετε τη γλώσσα σας να τρέχει χωρίς σταματημό. Στις 8 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, φέρνει νέα ξεκινήματα και καινούριες εμπειρίες. Η σταθερότητα και οι πρωτοβουλίες που θα δείξετε τη δεδομένη στιγμή θα σας βοηθήσουν να βάλετε σωστές υποδομές για το μέλλον σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και μη βιαστείτε να τις προσπεράσετε. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), αλλά και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να αποβάλετε από πάνω σας όσο το δυνατόν γίνεται τάσεις επιθετικότητας και εριστικότητας. Δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε τους συνεργάτες σας με έλλειψη υπομονής, εκνευρισμό ή επιπολαιότητα. Αποφύγετε άσκοπες κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν μπερδεύοντας τους γύρω σας και μην αφήνοντάς τους να σας κατανοήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε σωστά κάθε απόφασή σας, ορθώστε το ανάστημά σας και μην κάνετε πίσω. Η οριοθέτηση των αναγκών σας θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα σας τροφοδοτήσει με ψυχική ενέργεια. Ξεπεράστε πιθανές συγκρούσεις και διενέξεις με τους γύρω σας. Θα σας δοθούν περισσότερες ευκαιρίες, προκειμένου να αναθεωρήσετε κάποιες από τις στάσεις σας και να ακολουθήσετε πιο ήπιες τακτικές στις συνδιαλλαγές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να μην είστε ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής με τη μορφή που έχουν οι σχέσεις σας και ίσως να έχετε και κάποιο δίκιο, αλλά αν θέλετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να τις τοποθετήσετε σε καινούριες βάσεις, μην αρχίσετε αμφισβητώντας τες. Βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο, αλλά η αναταραχή που υπάρχει στις σχέσεις σας δεν οφείλεται μόνο στους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν καταφέρετε να παραμείνετε δύσκολοι και να κατανοήσετε πως οι ψυχικές σας συγκρούσεις είναι η αφετηρία της ουσιαστικής σας απομόνωσης, θα ξεπεράσετε τύψεις που ίσως νιώθετε και ακολουθώντας το ένστικτό σας, θα συνδεθείτε με ανθρώπους που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Οι εντάσεις που υπήρξαν σας κούρασαν και προσπαθείτε να μη φανεί και στο σώμα σας.

ΛΕΩΝ: Για όλη τη διάρκεια της βδομάδας απαιτείται να δείξετε μετριοπάθεια και να ελέγξετε τυχόν χρόνια προβλήματα υγείας. Είναι ιδανική περίοδος για να λύσετε ψυχολογικά προβλήματα, αφού θα υπάρχουν δίπλα σας άτομα που σας αγαπάνε, σας στηρίζουν και που θα είναι πρόθυμα να σας φτιάχνουν τη διάθεση. Αλλάξτε λίγο το στιλ σας και γίνετε λίγο περισσότερο γοητευτικοί και ελκυστικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σας ενδιαφέρει ο οικονομικός σας τομέας να είναι σταθερός για να περνάτε καλά και πρέπει να το συνειδητοποιήσετε για να μην περάσετε δύσκολες ημέρες. Ξέρετε καλά πως τα οικονομικά σας είναι από τους πιο περίεργους τομείς της ζωής σας. Ο χρόνος περνάει γρήγορα και πρέπει να είστε έτοιμοι για να ανταποκριθείτε σωστά σε κάθε σημαντική περίσταση.

ΖΥΓΟΣ: Κινηθείτε προσεκτικά και όχι νιώθοντας πως ότι κάνετε είναι αγγαρεία. Η μεθοδικότητα στις κινήσεις σας θα σας βοηθήσει να πετύχετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Κάντε μια νέα αρχή ξεπερνώντας τις αμφιβολίες και τις αναστολές σας, γιατί πρέπει επιτέλους να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη. Αντιμετωπίστε όλες εκείνες τις καταστάσεις που φέρνουν καθυστερήσεις και προχωρήστε σε νέες χειροπιαστές δομές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στοχεύστε σε ενέργειες που στο μέλλον θα προωθήσουν την ποιότητα, χωρίς να καταφύγετε σε υπερβολές. Δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνετε με το ταίρι σας ορισμένες συζητήσεις που θα δίνουν απαντήσεις σε κάποιες από τις απορίες του, γιατί πολλές φορές η μαχητικότητά σας εκλαμβάνεται από την πλευρά του ως αδιαφορία. Όσοι είστε ελεύθεροι και θέλετε να κάνετε μια σταθερή σχέση, δεχθείτε να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε εκείνες τις λεπτομέρειες που δίνουν ομορφιά στη σταθερή σας σχέση και όχι σε ζητήματα που θα λυθούν μόνο μακροπρόθεσμα, γιατί όσο καλή διάθεση και αν έχετε να τα λύσετε δεν μπορείτε να πιέσετε περισσότερο τον χρόνο. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε και να οπισθοχωρήσετε χωρίς να κάνετε μια προσπάθεια να βελτιώσετε την ποιότητά της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να έχετε καταλάβει ότι η προσωπική σας σχέση δεν προχωράει όπως θα θέλατε, αλλά πριν αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε ή αν θα απαλλαγείτε από αυτήν, σκεφτείτε τα πάντα, γιατί ίσως χρειαστεί να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για στιγμές μοναξιάς και να αναλάβετε ευθύνες που μέχρι τώρα τις μοιραζόσασταν με το έτερόν σας ήμισυ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Άνθρωποι από το παρελθόν σας που δε θυμόσασταν καν, επανεμφανίζονται στη ζωή σας και θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν με ποικίλους τρόπους να βρείτε τη χαμένη χαρά του έρωτα. Η προσωπική σας σχέση έχει ανάγκη από τη δική σας φροντίδα αλλά και την προσοχή σας, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του συντρόφου σας.

ΙΧΘΥΣ: Χαμογελάστε στην τύχη σας και δεχθείτε με ευχαρίστηση τα καλά που σας δίνει. Ίσως πολύ γρήγορα βρείτε ένα σύντροφο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας παρασύρει με τον αυθορμητισμό, τη γοητεία και τον ερωτισμό του. Μπορείτε άφοβα να απολαύσετε τη σχέση που θα σας προκύψει χωρίς να βιαστείτε να επενδύσετε πάνω της και να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

Πηγή