Ζώδια Πέμπτης 29 Ιουλίου

Μην επιτρέψετε σε τρίτους να επεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή
Κείμενο: Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Αν κινηθείτε χωρίς σκέψη θα οδηγηθείτε σε λανθασμένα συμπεράσματα. Θα βρεθείτε σύντομα σε αδιέξοδο αν δεν κάνετε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν κάποιοι από τους συνεργάτες σας αμφισβητούν τα κίνητρά σας, μη χάνετε το κουράγιο σας. Πριν προβείτε σε αλλαγές εξασφαλίστε τις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια ουσιαστική συζήτηση με ένα καλό σας φίλο θα σας βοηθήσει σημαντικά. Ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας για να μη γίνετε λεία επιτήδειων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναζητήστε καλύτερη ποιότητα ζωής και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσετε. Μην καταπιέζετε τους γύρω σας και φανείτε προσγειωμένοι.

ΛΕΩΝ: Τολμήστε μια αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο αφού η ιδέα μιας νέας σχέσης σας ανεβάζει τη διάθεση. Μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας τα νέα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διπλωματική στάση θα σας βοηθήσει να αναρριχηθείτε επαγγελματικά. Οι έντονες συναισθηματικές καταστάσεις δεν σας επιτρέπουν να δείτε την πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Εντάσεις θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρο εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών. Αποφύγετε παράλληλες σχέσεις που θα σας προσφέρουν μόνο προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κουράζεστε να πείσετε για τα σχέδιά σας αν δεν προβλέπεται ηθική και υλική ικανοποίηση. Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει σας ωθούν να απομονωθείτε προσωρινά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φανείτε επιφυλακτικοί με άτομα που δεν έχετε γνωρίσει ακόμα καλά. Ανανεώστε εν μέρει το χώρο σας για να δείτε τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορά που θα σας ζημιώσουν. Οι εξελίξεις των γεγονότων δεν θα είναι όπως περιμένατε και ίσως σας απογοητεύσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε σωστή διανομή των υποχρεώσεων με τους συνεργάτες σας. Μην επιτρέψετε σε τρίτους να επεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ: Έχετε μάθει πλέον να μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να λειτουργούν σε βάρος των δικών σας υποθέσεων και αποφασισμένοι να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας.

Πηγή