Ζώδια Τετάρτης 21 Ιουλίου

Τα θέματα που θα κληθείτε να λύσετε δεν έχουν μόνο προσωπικό ενδιαφέρον
Κείμενο: Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Οργανωθείτε κατάλληλα και προσπαθήστε να ανακαλύψετε πηγές εισοδημάτων. Επανεξετάστε κάθε προοπτική βελτίωσης της επαγγελματικότητάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην απογοητευτείτε αν τελειώσει κάποιος καινούριος έρωτάς σας. Αρχίζουν να γίνονται πιο ξεκάθαρες οι σημαντικές προοπτικές που έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέξτε τις αποφάσεις σας και δώστε στον εαυτό σας το χρόνο να αναλύσει όλα τα συν και τα πλην. Τα θέματα που θα κληθείτε να λύσετε δεν έχουν μόνο προσωπικό ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια επιπόλαια αντιμετώπιση μπορεί να σας βάλει σε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από αυτές που αντέχετε. Τα πολλά που έχετε να κάνετε σας βοηθούν να μη γυρίζετε συχνά στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ: Η επιπολαιότητα θα σας ωθήσει να πείτε λόγια χωρίς να σκεφτείτε ποια θα είναι τα αποτελέσματα. Η κούραση που θα νιώθετε θα σας αποθαρρύνει από το να αναλάβετε υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην τα αφήσετε όλα στην τύχη και αφήσετε τις εκκρεμότητές σας να συνεχίζουν να υφίστανται. Ταξινομήστε τα πράγματα και τις καταστάσεις σε θέση που να είστε κερδισμένοι.

ΖΥΓΟΣ: Αποφασίστε πως πρέπει πλέον κάποια άτομα οπωσδήποτε να ανήκουν στο παρελθόν σας. Προγραμματίστε τις δουλειές σας χωρίς αγωνία και άγχος και θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφού θα πετυχαίνετε αυτά που θέλετε θα σας ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα. Χαλαρώστε, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε και εσείς οι ίδιοι την αξία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, χωρίς να χάνετε χρόνο. Αρχίστε αμέσως τις προσπάθειες να βρεθείτε μαζί με ανθρώπους που θα σας κάνουν προτάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όποια και αν είναι τα όριά σας, τα παραβιάζετε και καταφέρνετε να φτάνετε στους στόχους σας. Εφαρμόστε μια στρατηγική ισορροπίας, για να έχετε υποστήριξη από τα άτομα που σας ξέρουν καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε ακόμα δρόμο να διανύσετε για να φτάσετε εκεί που πραγματικά θέλετε. Φροντίστε με όποιον τρόπο μπορείτε να μη βρίσκεστε συνέχεια κάτω από συνεχή πίεση.

ΙΧΘΥΣ: Οι συμβιβασμοί που κάνατε και η μετριοπάθεια που δείξατε, αρχίζουν να αποδίδουν. Βλέποντας οι άλλοι αυτή τη συμπεριφορά σας, θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Πηγή