Η προσαρμοστικότητα είναι λέξη-κλειδί για αυτό το διάστημα


ΚΡΙΟΣ: Οι αλλαγές σας αρέσουν μόνο όταν τις αποφασίζετε εσείς, αλλά στη ζωή υπάρχουν γεγονότα που συμβαίνουν ανεξάρτητα από τα προσωπικά σας θέλω.

ΤΑΥΡΟΣ: Συμπλεύστε με τα γεγονότα όποια και αν είναι αυτά και αποκτήστε μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στις καταστάσεις, ενεργοποιώντας συγχρόνως της διαίσθησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεχτείτε τις θετικές εξελίξεις για να κερδίσετε από αυτές και για να σας δοθούν οι δυνατότητες για μια ουσιαστική αλλαγή πορείας. Προβείτε στις απαραίτητες βελτιώσεις για την προσωπική σας προβολή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκφραστείτε και εξωτερικεύστε πράγματα, που μέχρι τώρα τα κρατούσατε για εσάς. Μην εμπλακείτε σε οικογενειακές κρίσεις, που θα μπλοκάρουν την ψυχική σας ισορροπία.

ΛΕΩΝ: Τα ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό σας χώρο, πρέπει να γίνουν αποκλειστικά και μόνο με τις σχέσεις που έχετε με τους συνεργάτες σας και κυρίως με τακτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη να διαλέξει αυτό που θέλει, χωρίς να την βάζετε σε καλούπια και άστοχους κανονισμούς, για να βαδίσει σε καλά μονοπάτια που θα σας οδηγήσουν στην ευτυχία.

ΖΥΓΟΣ: Εάν σκοπός σας είναι να προχωρήσετε σε κάποιο συνεταιρισμό, συζητήστε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες και μετά επεκταθείτε στη δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αποφασίσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας αν δεν είναι της ειδικότητάς σας, γιατί θα σας στοιχίσει χρόνο, χρήμα και αρκετές καθυστερήσεις σε άλλα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα και αν πιεστείτε λίγο, επιβάλλεται να αποκτήσετε σε όλα έναν έλεγχο, για να αισθανθείτε καλά και δυνατοί να ανταπεξέλθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθώντας να τα κάνετε όλα με τον τρόπο που εσείς νομίζετε καλύτερα, εξαντλείτε όλα τα αποθέματα δύναμης και ενέργειας που έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάψτε να αγχώνεστε για ανούσια θέματα που θα μειώσουν τις αντοχές σας, γιατί όταν θα τις χρειαστείτε πραγματικά θα σας είναι αδύνατο να τις αναπληρώσετε.

ΙΧΘΥΣ: Μια ενδιαφέρουσα πρόταση από ένα συνάδερφο ή φίλο σας, σας ενεργοποιεί να μάθετε περισσότερα. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δώστε του αυτά που του αξίζουν.

Πηγή