Η περίοδος αυτή φέρνει αλλαγές και επιθυμία ανανέωσης


Στις 14 ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα ωθήσει σε αλλαγές που θα σας δημιουργήσουν αδικαιολόγητα νεύρα λόγω του άγχους που θα νιώσετε. Στις 20 ο Δίας ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς και θα αρχίσουν καθυστερήσεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα. Ναι μεν θα κάνετε βήματα μπροστά, αλλά κάτι θα σας κρατάει πίσω και θα σας γυρίζει στην αρχή. Συγκεντρώστε τις σκέψεις σας, βάλετε σε μια σειρά τα σχέδιά σας και αφήστε τη λογική να κάνει τη δουλειά της. Θα υπάρχουν κοντά σας άτομα να σας στηρίξουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τους χρησιμοποιήσετε σα δεκανίκια σας. Εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας και στηριχτείτε σε αυτές.

ΚΡΙΟΣ: Ψάχνετε συνέχεια για ύποπτες κινήσεις, όταν αφήνετε τη ζήλια να σας τυφλώνει. Με άστοχες ή λάθος κινήσεις, προκαλείτε την τύχη σας και είναι άδικο. Επαναφέρετε την ισορροπία στη σχέση με τον σύντροφό σας με ένα ουσιαστικό διάλογο. Αφήστε μια σοβαρή επαγγελματική υπόθεση στα χέρια αυτών που ξέρουν καλύτερα από εσάς. Μην αναμιχθείτε σε σχόλια, ειδικά για ανθρώπους που δεν είναι παρόντες.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή και μην περιμένετε τη βοήθεια των άλλων. Η επιμονή και η υπομονή θα σας οδηγήσουν σε μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Βρείτε καινούρια ενδιαφέροντα, για να μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας χαλάσει το κέφι. Φροντίστε να μάθετε να προσαρμόζεστε για να μη σας τρομάζουν οι αλλαγές. Αποφύγετε διαπληκτισμούς στον εργασιακό χώρο που δεν οδηγούν πουθενά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα σας απασχολήσει έντονα μια πρόταση για συνεργασία. Σε σοβαρά θέματα δραστηριοποιηθείτε, αλλά μην είστε τόσο ενθουσιώδεις. Ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας και μην αφήνετε να σας απορροφά η κοινωνική ζωή. Φανείτε πρωτότυποι στις ιδέες σας και κάντε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν. Προτιμήστε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, από το να μείνετε μέσα και να πλήξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πριν οι άλλοι ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, μην αποκαλύψετε τα πραγματικά σας κίνητρα. Κάντε έργα και μη μένετε στα λόγια, αν νομίζετε ότι οι άλλοι σας αγνοούν. Με σοβαρές και μετρημένες κινήσεις θα πετύχετε την εκτίμηση και την εύνοια των συνεργατών. Άσκοπες παρεξηγήσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα και δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Το οικογενειακό περιβάλλον θα σας στηρίξει την κατάλληλη στιγμή.

ΛΕΩΝ: Κρατήστε τη στρατηγική σας αλλά αλλάξτε πολιτική για να κερδίσετε ό,τι επιθυμείτε. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε σίγουροι πως θα εκτιμηθεί. Οι επαγγελματικές εξελίξεις θα είναι πολύ ενθαρρυντικές για εσάς. Ανταποκριθείτε θετικά και με αγάπη στα συναισθήματα ενός δικού σας προσώπου. Καταστρώστε μακροσκελή προγράμματα και ξεκαθαρίστε τους στόχους σας για να προχωρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εβδομάδα θα αφαιρέσει πολλές από τις δυσκολίες που έχετε, αλλά θα σας ωθήσει να βρείτε στήριγμα στην αυτοπεποίθησή σας και να μην εξαρτιέστε τόσο από τους άλλους. Ο τρόπος που σκέφτεστε θα γίνει εφευρετικός και γόνιμος, βοηθώντας σας ποικιλοτρόπως. Εάν είστε μεθοδικοί να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρετε στα εμπόδια.

ΖΥΓΟΣ: Σε κάθε περίπτωση που σας απασχολεί τα υπέρ είναι πιο πολλά από τα κατά. Για να μην πελαγώνετε σε κάθε δυσκολία, κάντε σωστό καταμερισμό του χρόνου σας. Ανοίξτε διάλογο με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, ιδιαίτερα αν υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ σας. Η εύνοια θα σας ακολουθεί, αν φανείτε πιο συγκροτημένοι και μετριάσετε την αδιαλλαξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί το καθήκον να προηγείται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχνάτε την προσωπική σας ζωή. Χαμογελάστε, ακούστε την καρδιά σας και δείξτε την τρυφερότητά σας. Διεκδικήστε τα δικαιώματα και την αυτονομία με διπλωματικό τρόπο και όχι ξεσηκώνοντας εντάσεις. Προτιμήστε καθαρότητα στις συναλλαγές σας, γιατί οι αντίπαλοι καραδοκούν. Μην αφήνετε τους άλλους να σας κοντρολάρουν και να σας χαλούν τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να δείτε τους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας, αλλά και για το παρασκήνιο που παίζετε πίσω από την πλάτη σας. Δεν σας χρειάζεται η ίντριγκα. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας με δυναμισμό και ξεκινήστε από την αρχή. Έχετε αρκετούς λόγους να πιστεύετε και να ελπίζετε πως θα ξεφορτωθείτε ό,τι σας είναι άχρηστο και ενοχλητικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα εργασιακά σας θέματα πάνε μια χαρά και θα τα καταφέρετε, αφού τα πράγματα είναι θετικά. Ελέγξτε καλύτερα τον δυναμισμό σας και αξιοποιήστε τις δυνατότητες που έχετε για να διευθετήσετε εκκρεμότητες. Ακόμα και αν κάποιες φορές υπάρχει πίεση, οι προοπτικές είναι καλές. Μετριάστε τις ευαισθησίες σας και κάντε ένα σχέδιο που θα σας συμφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τίποτα δεν μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια που έχετε κάνει για τώρα, οπότε μη σας πιάνει άγχος και αγωνία. Η εύνοιά σας συνεχίζεται ακάθεκτη και όσο πάει αυξάνεται. Κάποιες από τις συζητήσεις σας θα σας δώσουν την αίσθηση ότι επιτέλους καταλήξατε κάπου. Μη βιαστείτε να εκφράσετε τους ενδοιασμούς σας για την εξέλιξη της σχέσης σας. Δώστε λύσεις σε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και ανακουφιστείτε.

ΙΧΘΥΣ: Μην εκβιάζετε καταστάσεις για να αποσπάσετε από το ταίρι σας μια υπόσχεση. Είναι παρακινδυνευμένο να εκφράσετε σε τρίτους τη γνώμη σας για την προσωπικότητά του. Ο χρόνος αλλά και οι συγκυρίες έχουν δοκιμάσει τη σχέση σας από πολλές πλευρές. Οι επιθυμίες που είχατε απωθήσει λόγω προσδοκιών του συντρόφου σας αρχίζουν να παίρνουν μορφή. Λανθασμένοι οικονομικοί υπολογισμοί ίσως σας οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις.

Πηγή