Διεκδίκησε ό,τι σου δίνει χαρά


ΚΡΙΟΣ: Μην εγκαταλείπετε ό,τι σας δίνει χαρά και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς. Για να ανταπεξέλθετε σε προκλήσεις, φανείτε δυναμικοί και εργατικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Διοχετεύστε την υπερένταση στον ερωτικό τομέα και περάστε ένα υπέροχο βράδυ. Ξεπεράστε ό,τι σας ταλαιπώρησε αρκετά στο παρελθόν και αναζωογονηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι προσωπικές σας συναισθηματικές ανασφάλειες δεν σας αφήνουν να δεχτείτε και αυτές που έχει ο σύντροφός σας. Απ’ το να κρατάτε το θυμό μέσα σας, μιλήστε ανοιχτά σε αυτούς που σας ενοχλούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξομολογηθείτε στους δικούς σας ανθρώπους τους φόβους που έχετε και παραδεχθείτε τα λάθη σας. Επιβάλετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε μια επαγγελματική συζήτηση.

ΛΕΩΝ: Με σκληρή δουλειά και υπομονή θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Να είστε απλά προσεκτικοί και να μη γίνεστε καχύποπτοι με όλους και όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφορτιστείτε από την ένταση που έχετε με μια μικρή εκδρομή που θα σας χαλαρώσει. Μοιράστε αρμοδιότητες, αντί να φορτώνεστε ευθύνες που αναλογούν σε άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που η επίλυσή τους θα σας δώσει ανακούφιση. Σκεφτείτε πολύ καλά πριν ενδώσετε σε έναν έρωτα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε να κάνετε μερικές αλλαγές στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο. Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις ατόμων που ποτέ δε σας έχουν στηρίξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζητήστε από άτομα του παρελθόντος να σας αποδείξουν έμπρακτα αυτά που υποστηρίζουν. Όσο και αν κάποια άτομα σας προκαλέσουν, προτιμήστε τη σιωπή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιτρέψετε σε κανέναν να παίξει με τα συναισθήματά σας και κυρίως με τον ψυχισμό σας. Εάν πετάτε μονίμως στα σύννεφα, κινδυνεύετε να απογοητευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε μια ουσιαστική συζήτηση εάν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα επικοινωνίας. Μη σπαταλάτε τα λόγια σας σε άτομα που δεν εννοούν να σας καταλάβουν.

ΙΧΘΥΣ: Μη δείχνετε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε με τις λύσεις που σας δίνουν. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις αφήστε την ωριμότητα να σας βοηθήσει να βγάλετε τα καλά στοιχεία του εαυτού σας.

Πηγή