Μη βιάζεσαι, για να γίνουν όλα όπως θες


ΚΡΙΟΣ: Η γόνιμη φαντασία και το ισχυρό ένστικτο θα σας προφυλάξουν από κακοτοπιές. Προετοιμάστε με προσοχή τις διάφορες εξορμήσεις σας και μετριάστε τις ριψοκίνδυνες διαθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρώτα αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε, ώστε να βρείτε τον τρόπο που θα το κατακτήσετε. Υπάρχουν ευκαιρίες για αξιοποίηση αλλά και άτομα που θα σας ενισχύσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρά τις αντιξοότητες, οι προοπτικές της μέρας είναι ευοίωνες. Αισιοδοξείτε και μην αφήνετε να σας παίρνει από κάτω στις δυσκολίες που προκύπτουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι σίγουρο ότι δεν μπορείτε εσείς να φτιάξετε τον κόσμο, οπότε προστατέψτε τον εαυτό σας και κυρίως αγαπήστε τον. Η ξεκούραση και η χαλάρωση είναι υποχρεωτική.

ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε φίλους και συνεργάτες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Αναλάβετε πρωτοβουλίες, μπείτε στην ενεργό δράση και σε καμία περίπτωση δεν θα περάσετε στην πλευρά των ηττημένων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε τις λεπτές ισορροπίες στο συναισθηματικό σας τομέα. Εκφράστε με σωστό τρόπο παράπονα στα οικογενειακά πρόσωπα, προσφέροντας παράλληλα κατανόηση και βοήθεια.

ΖΥΓΟΣ: Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εστιάσετε στους στόχους σας. Επιστρατεύστε τη γοητεία σας και σε συνδυασμό με την εσωτερική ομορφιά που διαθέτετε δώστε τη μάχη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τόλμη, σύνεση και διπλωματία θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά. Μη βιάζεστε για να γίνουν όλα όπως θέλετε και κυρίως μην κρεμιέστε τόσο από τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακολουθήστε την πεπατημένη οδό και δεν θα χάσετε. Να είστε έτοιμοι και για υποχωρήσεις αν χρειαστεί. Η ταλαιπωρία που θα υποστείτε είναι σχετικά μικρή με τα κέρδη που θα έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η οικονομική και η συναισθηματική κάλυψη θα είναι το αίτημά σας για αυτό τον μήνα. Θα έχετε και από τα δύο. Γι’ αυτό πάψτε να είστε απαιτητικοί και αρκεστείτε σε αυτά που σας δίνονται απλόχερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπάρχει τρόπος για να ηρεμήσετε. Αναπτύξτε δράση στον επαγγελματικό και προσωπικό σας χώρο, ζητώντας λιγότερα από τους άλλους και ίσως να σας δώσουν περισσότερα από αυτά που ζητάτε.

ΙΧΘΥΣ: Μη δραματοποιήσετε τα δύσκολα, γιατί κινδυνεύετε να χάσετε τα καλά και ευχάριστα που υπάρχουν και δεν τα βλέπετε. Βάλτε περισσότερο ρεαλισμό στη ζωή σας και πάνω σε αυτόν χτίστε τα φιλόδοξα σχέδιά σας.

Πηγή