Τι επιθυμείς και τι πραγματικά χρειάζεσαι για το 2021;


Πολλές φορές αυτά που θέλουμε έρχονται σε αντίθεση με αυτά που μπορούμε και άλλες φορές αλληλοσυμπληρώνονται από αυτά που χρειαζόμαστε. Ζητήσαμε τη βοήθεια της αστρολογίας για να ρίξουμε μια ματιά στο πώς παρουσιάζουν τα άστρα τις επιθυμίες και τις ανάγκες για το 2021 για κάθε ζώδιο. 

ΚΡΙΟΣ

Επιθυμίες: Θέλεις να μετράει η κάθε στιγμή. Δεν θέλεις να χάσεις ευκαιρίες που μπορεί να εμφανιστούν στην αγκαλιά σου. Όσον αφορά την ενέργεια και την εμπιστοσύνη σου, έχεις πολλά αποθέματα.

Ανάγκες: Η ζωή σου είναι παντού. Πρέπει να ηρεμήσεις λίγο και να κάνεις ένα βήμα πίσω. Οι επιθυμίες σου είναι ένα πράγμα, αλλά οι ανάγκες σουείναι εντελώς διαφορετικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιθυμίες: Επιτέλους θέλεις να ηρεμήσεις και να βρεις κάποιον με τον οποίο θα περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου. Δεν τρέχεις πλέον από τη μία σχέση στην άλλη. Είσαι πραγματικά έτοιμη για την τελική προσφορά.

Ανάγκες: Φέτος θα είναι μια ήρεμη και σταθερή χρονιά για σένα. Θέλεις δέσμευση και σταθερότητα, αλλά πρώτα πρέπει να αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιθυμίες: Θέλεις να ζήσεις και να απολαύσεις ό,τι έχει να σου προσφέρει η ζωή. Φέτος, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και δεν θα περιμένεις να έρθει η σωστή στιγμή. Για το 2021 κάθε στιγμή είναι σωστή και επιθυμείς να την αξιοποιήσεις στο έπακρο.

Ανάγκες: Πρόκειται για την τυχερή σου χρονιά. Θα λάβεις όλα όσα χρειάζεσαι. Δεν θα υπάρξει ευκαιρία που δεν θα σου δοθεί. Όμως, πρέπει να τις διαχειριστείς έξυπνα. Πρέπει να σταματήσεις να κυνηγάς την κάθε στιγμή. Επίλεξε τις στιγμές που θέλεις να κυνηγήσεις και θα την απολαύσεις λίγο περισσότερο. Η επιδίωξη της ευτυχίας είναι όμορφη, αλλά το να ξέρεις τι ακριβώς να κυνηγάς είναι ακόμα καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιθυμίες: Η αλλαγή είναι κάτι που φοβάσαι περισσότερο. Η αλλαγή δεν είναι ευπρόσδεκτη στη ζωή σου. Φέτος θέλεις τα πάντα να παραμένουν ίδια. Θέλεις τη ζωή σουνα είναι όπως ήταν μέχρι τώρα. Είναι κάτι που γνωρίζεις, που σημαίνει ότι είναι καλό - είναι ασφαλές.

Ανάγκες: Λοιπόν, το 2021 δεν πρόκειται να ακούσει τις επιθυμίες σου. Αυτή είναι η χρονιά της αλλαγής, αλλά της θετικής αλλαγής. Για να το κατακτήσεις και στο τέλος να το απολαύσεις, πρέπει να αποδεχτείς ότι η ζωή σου δεν μπορεί να παραμείνει η ίδια για πάντα. Η αλλαγή δεν είναι πάντα τόσο κακή και δεν είναι καθόλου τρομακτική. Όλα εξαρτώνται από το πώς θα το υποδεχτείς.

ΛΕΩΝ

Επιθυμίες: Ένα επιτυχημένο άτομο όπως εσύ αναμένεται να παραμείνει επιτυχημένο. Δεν είναι περίεργο ότι θέλεις τα πάντα και τα θέλεις τώρα. Σου έχει ασκηθεί μεγάλη πίεση. Εργάστηκες σκληρά και διακινδύνευσες τόσα πολλά πράγματα και τώρα είσαι πρόθυμη να μαζέψεις τους καρπούς της σκληρής δουλειάς σου.

Ανάγκες: Το 2021, θα πάρεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Θα γίνεις πραγματικά ισχυρή στη δουλειά σου, αλλά πρέπει να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου να παραμείνεις υπεύθυνη και να μην χάσεις το μυαλό σου από διάφορους περισπασμούς. Διατήρησε τον έλεγχο και μείνε στο σωστό δρόμο. Αλλά μην αφεθείς να εθιστείς στη δύναμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιθυμίες: Θέλεις απεγνωσμένα όλα να πάνε σύμφωνα με το σχέδιό σου. Όταν πρόκειται για κάθε κατάσταση στη ζωή σου, έχεις ένα σχέδιο και θες να έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Οι στόχοι αυτής της χρονιάς είναι πολύ σαφείς για σένα. Πιστεύεις ότι έχεις ανακαλύψει τη φόρμουλα για την τέλεια ζωή και δεν θέλεις να τα χάσεις τίποτα απ’ όσα έχεις καταφέρει.

Ανάγκες: Το 2021 θα σε δοκιμάσει. Θα σε φέρει αντιμέτωπη με αδύνατες επιλογές και θα σε βγάλει από τη ζώνη άνεσής σου. Αυτό δεν θα σου ταιριάζει, αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις σαν ενήλικας. Είναι ζωτικής σημασίας να αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου και να αποφασίζεις ποιες επιλογές είναι καλές για σένα και ποιες όχι.

ΖΥΓΟΣ

Επιθυμίες: Θέλεις να ανταποκριθείς στη δική σου ανάγκη για αλλαγή. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έκανες κάτι που εσύ ήθελες. Φέτος θέλεις να πετάξεις και όχι να σέρνεσαι. Θέλεις αυτή τη χρονιά να είναι η πιο επιτυχημένη μέχρι στιγμής κι είσαι διατεθειμένη να τα δώσεις όλα για να πραγματοποιήσεις αυτήν την επιθυμία.

Ανάγκες: Πρέπει σίγουρα να ακούσεις τις επιθυμίες σου, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνεις ενώ βάζεις τον εαυτό σου πρώτο είναι να κρατήσεις την οικογένεια και τους φίλους σου κοντά. Μην ξεχνάς τους ανθρώπους που σε αγαπούν. Δεν πρέπει να τους θεωρείς δεδομένους ούτε να τους αγνοήσεις. Καθώς αυτοί οι άνθρωποι είναι γύρω σου και σου προσφέρουν την πλήρη υποστήριξή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιθυμίες: Νιώθεις σαν να έχεις χάσει όλο τον έλεγχο της ζωής σου. Φυσικά, θέλεις να ξανακερδίσεις αυτόν τον έλεγχο. Θέλεις να γίνεις ο δημιουργός της δικής σου ευτυχίας, αυτός που παίρνει όλες τις αποφάσεις. Δεδομένου ότι η ζωή σου έχει σταματήσει τον τελευταίο καιρό, είναι καιρός να κάνεις το επόμενο βήμα.

Ανάγκες: Άρχισε να απολαμβάνεις την ελευθερία σου λίγο περισσότερο. Ο λόγος που η ζωή σου έφυγε από τον έλεγχο είναι επειδή έχεις τη συνήθεια να αποστασιοποιείσαι από τα πράγματα. Το κάνεις αυτό όλη την ώρα. Πρέπει να έχεις σταθερότητα. Συνδύασε την ανάγκη σου για έλεγχο με την ελευθερία που σου δίνεται ταυτόχρονα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιθυμίες: Θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου όπως τη ζούσες μέχρι τώρα. Σύμφωνα με την άποψή σου, δεν χρειάζεται να κάνετε αλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι θέλεις να συνεχίσεις να κυνηγάς κάθε πρόκληση που έρχεται στο δρόμο σου χωρίς να το σκεφτείς δύο φορές.

Ανάγκες: Σε αντίθεση με αυτό που θέλεις, το 2021 θα πρέπει να ολοκληρώσεις αυτό που ξεκίνησες. Δεν είναι σοφό να κυνηγάς κάθε πρόκληση και να προσπαθείς να είσαι παντού. Με αυτόν τον τρόπο, δεν πρόκειται να πετύχεις τίποτα. Πρέπει να κάνεις ένα πράγμα τη φορά. Το 2021 πρέπει να το συνειδητοποιήσεις αυτό. Μόνο τότε θα είσαι πραγματικά χαρούμενη και ικανοποιημένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιθυμίες: Θέλεις αυτό που θες πάντα. Θέλεις να είσαι επιτυχημένη - ακόμη πιο επιτυχημένη από τον προηγούμενο χρόνο. Για σένα, δεν είναι ποτέ αρκετό, θέλεις πάντα περισσότερα. Και το αξίζεις επειδή εργάζεσαι σκληρά. Κάθε φορά που νομίζεις ότι έχεις ξεπεράσει τον εαυτό σου, κάνεις την έκπληξη με την επίτευξη ακόμη περισσότερων.

Ανάγκες: Η εργασία δεν είναι η μόνη επιλογή που σου έχει μείνει. Το 2021 θα σου υπενθυμίσει ότι πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα μερικές φορές. Ο κόσμος δεν πρόκειται να καταρρεύσει επειδή έχεις αποφασίσει να σταματήσεις για λίγο. Η ζωή θα συνεχίζεται ακόμα κι όσο θα ξεκουράζεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιθυμίες: Φέτος θέλεις να αντισταθείς σε όλες τις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι από σένα. Θέλεις να τελειώσεις με την πραγματοποίηση των επιθυμιών των άλλων. Δεν θέλεις να πας εκεί που οι άλλοι άνθρωποι θέλουν να βρίσκεσαι, ούτε θέλεις να κάνεις ό,τι σου λένε οι άλλοι. Θέλεις να σεβαστείς τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου. Φέτος η επιθυμία σου είναι αρκετά ξεκάθαρη. Φέτος, θέλεις πρώτα να σεβαστείς τον εαυτό σου. Να γίνεις η προτεραιότητά σου.

Ανάγκες: Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να εστιάσεις στη ζωή σου και στην τεράστια έκρηξη δημιουργικότητας που ανθίζει μέσα σου. Εκφράσου ελεύθερα και γίνε τόσο δημιουργική όσο σου επιτρέπει η ζωή. Θα καταφέρεις υπέροχα πράγματα.

ΙΧΘΥΣ

Επιθυμίες: Θέλεις να αφήσεις έναν αντίκτυπο στον κόσμο και θέλεις να το κάνεις από καθαρή αγάπη. Γι' αυτό φέτος θέλεις σίγουρα να κυνηγήσεις κάθε ευκαιρία για να κάνεις τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για να ζήσεις.

Ανάγκες: Πρέπει να ανοίξεις τα μάτια σου σε ό,τι συμβαίνει γύρω σου. Φέτος θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, αλλά όχι αυτές για τις οποίες δεν είσαι έτοιμη. Ο λόγος για τον οποίο μπορεί να μην είσαι ακόμα έτοιμη είναι η παρορμητικότητα και το γεγονός ότι αφήνεσαι να σε καθοδηγεί η καρδιά σου αντί το μυαλό σου τις περισσότερες φορές.

Πηγή