Ημερήσιες προβλέψεις από την Άντα Λεούση


Ημερήσιες προβλέψεις από την Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Παρά το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα σας, αυτό το μήνα θα έχετε αρκετό χρόνο που θα σας αφήνει περιθώρια για διεκδικήσεις και διαπραγματεύσεις. Τολμήστε και δε θα χάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ανασάνει, βγαίνοντας οριστικά από μια κατάσταση που σας ενοχλεί. Εξάλλου, μόνοι σας δημιουργήσατε και προκαλέσατε τα αδιέξοδα από τη συμπεριφορά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διπλωματία θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σας δώσει μια ιδιαίτερη ευεξία στην προσπάθειά σας να πετύχετε κάτι που δεν μπορείτε με αξιοκρατικό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καθίστε και αναρωτηθείτε πόσες φορές έχετε αλλάξει γνώμη τον τελευταίο καιρό. Ανοίξτε την καρδιά σας και γίνετε πιο εκδηλωτικοί, γιατί ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιληφθείτε το μέγεθος της μοναξιάς σας.

ΛΕΩΝ: Βάλτε κάποια ιεραρχία στον τρόπο που προσπαθείτε να διευθετήσετε ορισμένα θέματα, για να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις απρόβλεπτες καταστάσεις που τόσο φοβόσαστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ψάξτε να βρείτε πιο ουσιαστικούς τρόπους για να εκφράσετε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας σε φίλους ή στο σύντροφό σας και αυτό θα δώσει άλλη τροπήστις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην παρασύρεστε από τη δυναμική συμπεριφορά και διάθεσή σας, αλλά βάλτε και λίγο φρένο. Έχετε και εσείς δικαίωμα να χαλαρώνετε και να κάνετε ακόμα και λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντιδράστε και αντισταθείτε απέναντι στην κοινωνική κριτική. Έχετε κάθε λόγο να επαναστατείτε σε κάτι που δεν αρμόζει στα μέτρα σας και ούτε συμβαδίζει με τις προσωπικές σας αξίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ανακατατάξεις στη ζωή σας κάνουν να νιώθετε εγκλωβισμένοι και να μη μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες αλήθειες. Συντονιστείτε με τις αλλαγές, παίρνοντας μόνο τα θετικά μηνύματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε αυτό το μήνα υποχρεώσεις και ευθύνες που ποτέ δε φέρατε σε πέρας, λόγω του φόβου σας ότι θα ανατραπούν κάποιες λεπτές ισορροπίες γιατί έτσι θα είναι καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, εγκαταλείποντας προγραμματισμούς και μεθοδεύσεις, ώστε να αφήσετε τον αυθορμητισμό σας να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται.

ΙΧΘΥΣ: Όσο απαραίτητες είναι οι σωστές κινήσεις, άλλο τόσο απαραίτητη είναι και η αισιοδοξία. Προσαρμοστείτε στους καινούριους ρυθμούς σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας.

Cover photo credits: Andre Josselin

Πηγή