Ζώδια Τρίτης 24 Νοεμβρίου

Ημερήσιες προβλέψεις από την Άντα Λεούση
Κείμενο: Άντα Λεούση

Ημερήσιες προβλέψεις από την Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Εκφράστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες στο έτερόν σας ήμισυ και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό για να ξεκουραστείτε σωματικά και πνευματικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ετοιμάστε νέους στόχους, παλέψτε για αυτούς και μη μυθοποιείτε τους άλλους. Πάρτε αποφάσεις για σημαντικά θέματα στην εργασία σας πριν τις πάρουν οι άλλοι για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιολογήστε σωστά τα δεδομένα και τις συνθήκες που επικρατούν στην προσωπική σας ζωή. Αναγνωρίστε έγκαιρα τις ευκαιρίες για να μη μείνετε έξω από το παιχνίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να κρατήσετε σταθερά τα έσοδά σας και να μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα πρέπει. Κρατήστε χαμηλούς τόνους με φίλους και το στενό σας οικογενειακό περιβάλλον.

ΛΕΩΝ: Βάλτε στους συνεργάτες σας όρια και μην αφήνετε να τα παραβιάζουν. Πριν κάνετε καινούριες κινήσεις, ακούστε και τους δικούς σας ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λειτουργήστε αυτόνομα για να καλύψετε τις πιο προσωπικές σας ανάγκες. Καινούριες συναναστροφές θα αλλάξουν θετικά το τοπίο της καθημερινότητάς σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι επιδράσεις από το άμεσο περιβάλλον σας στη σχέση σας, θα είναι αλυσιδωτές. Ο σύντροφός σας χρειάζεται χρόνο για να καταφέρει να βγει από τα αδιέξοδα, οπότε μην πανικοβάλλεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένα μικρό συμβάν θα σας κάνει να δείτε τη ζωή από μια άλλη οπτική γωνία. Μην ανακατεύεστε σε επαγγελματικές συζητήσεις, ειδικά σε αυτές που δε σας αφορούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε χρόνο για διασκέδαση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή για να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι. Μην αφήσετε τα σχέδια για το μέλλον να σας απορροφούν, γιατί θα χάσετε το παρόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρακτικές λύσεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε το χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα προκαλέσουν αναστάτωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην επωμίζεστε εσείς όλες τις ευθύνες. Ασχοληθείτε με το να σταθεροποιήσετε μια σχέση που εδώ και καιρό έχετε παραμελήσει.

ΙΧΘΥΣ: Μην είστε καταπιεστικοί, ούτε παράλογοι στις απαιτήσεις που έχετε από το σύντροφό σας. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε πράγματα που σας ενθουσιάζουν προκειμένου να ξεφύγετε από την πλήξη που νιώθετε.

Cover photo credits:Johan Lindeberg

Πηγή