Ζώδια εβδομάδας από Δευτέρα 26/10 έως 1/11


Στις 29 η Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό, φέρνοντας αρμονία, κατανόηση και συντροφικότητα. Καλυτερεύστε τις σχέσεις με τους γύρω σας. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας και αποδεχθείτε προσκλήσεις για διασκέδαση. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση βρίσκεται σε θέση κυριαρχίας, οπότε θα αρχίσει να υπάρχει ισορροπία στις επαφές σας με τους άλλους, ενώ το αίσθημα της δικαιοσύνης θα είναι πλέον εμφανές. Ταυτόχρονα ο Ερμής περνάει ανάδρομος στο Ζυγό, φέρνοντας αναστάτωση στον οικονομικό κυρίως τομέα και κατά επέκταση στον επαγγελματικό. Όλα θα γίνονται με δυσκολία, οπότε δε θα είναι εύκολο να πάρετε αποφάσεις και να κατασταλάξετε σε συμπεράσματα. Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που θα κρύβουν παρασκήνιο και θα σας μπλέξουν σε καυγάδες. Στις 31 η Πανσέληνος στον Ταύρο, φέρνει δυσκολίες σε επίπεδο σχέσεων. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα από την πραγματική τους πλευρά και όχι παίρνοντας πρωτοβουλίες που είναι άσχετες. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος). Στις 1 ο Ερμής ανάδρομος στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, δημιουργεί προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Ασυνεννοησία, αναταραχή και έντονο παρασκήνιο θα σας φέρουν στα όριά σας και ίσως σε ρήξη με ορισμένους συνεργάτες.

ΚΡΙΟΣ: Έχετε άμεση ανάγκη από σταθερότητα στη ζωή σας, γι’ αυτό αποφύγετε να βρεθείτε μπλεγμένοι σε επιπόλαιες σχέσεις, που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό. Η αποτίμηση της σχέσης σας ξεπερνά κάθε προσδοκία και έτσι θα έχετε την τέλεια σχέση. Μην κάνετε παρέα με απαισιόδοξους ανθρώπους, γιατί θα χαλάσουν και τη δική σας διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε άτομα που τους αρέσει να ασκούν εξουσία να σας υπονομεύσουν. Ο ακραίος συναισθηματισμός σας σε αρκετά πράγματα, έχει κουράσει το σύντροφό σας. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, παρακάμψτε τα εμπόδια που δεν μπορούσατε ως τώρα να ξεπεράσετε. Επιλέξτε προσεκτικά αυτά που θέλετε να κάνετε και ξεκινήστε να τα πραγματοποιείτεμε θάρρος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν η λογική, σας υπαγορεύει άλλα, εσείς ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας. Από το να μεγαλώνετε την ανασφάλειά σας επειδή κάποια από τα αγαπημένα σα πρόσωπα απομακρύνονται από κοντά σας, προτιμήστε να δείτε μήπως κάνετε κάτι λάθος. Αποκαλύψεις που θα σας γίνουν και θα αφορούν σημαντικές πτυχές της ζωής σας, θα σας ωθήσουν στο να αποφασίσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφεθείτε στα συναισθήματά σας και μην προσπαθήσετε να τους αντισταθείτε. Προσέξτε κάθε σας βήμα, γιατί έχετε πολλά να σκεφτείτε προτού αποφασίσετε με ποιο τρόπο θα συνεχίσετε τη ζωή σας από εδώ και μπρος. Εάν προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους με το ζόρι για την ορθότητα των αποφάσεών σας δε θα καταφέρετε τίποτα, καθώς μόνο οι πράξεις σας μπορούν.

ΛΕΩΝ: Η επιτυχία που επιθυμείτε διακαώς εδώ και καιρό δεν είναι άπιαστο όνειρο. Μετρήστε τα λόγια των άλλων και κρατήστε τα πιο χρήσιμα, χωρίς να πιστεύετε οτιδήποτε μπορεί να ακούσετε, γιατί πολλά από αυτά θα είναι ανακρίβειες. Εάν δε θέλετε να έχετε φασαρίες και αναστάτωση στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αποφύγετε οποιαδήποτε προστριβή, ακόμα και αν οι άλλοι σας προκαλούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην χάνετε την αισιοδοξία σας αν αργεί να έρθει, ίσως κάθε εμπόδιο να είναι για καλό. Αναμφίβολα θα νιώσετε πιο ανακουφισμένοι, καθώς οι εκκαθαρίσεις στις σχέσεις σας θα σας βοηθήσουν αυτό το μήνα να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Πολλές φορές μια διαφορετική γνώμη μπορεί να σας ξεμπλοκάρει από πολλά πράγματα, γι’ αυτό όταν νιώσετε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο, ζητήστε τη συμβουλή ενός καλού σας φίλου.

ΖΥΓΟΣ: Τολμήστε να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν, σας αγχώνουν και σίγουρα δε σας ταιριάζουν. Κάντε υπομονή και όλα θα γίνουν στην ώρα τους, εφόσον είναι προφανές πως δεν μπορείτε να έχετε ότι θέλετε. Μια παροδική κρίση στα αισθήματά σας δε πρέπει να γίνει αιτία να απομακρυνθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ετοιμαστείτε γιατί σας περιμένουν εκπλήξεις. Η αναβάθμιση της σχέσης σας είναι σημαντική και τώρα που έχει αρχίσει την αλλαγή της, προσέξτε να μη τα θαλασσώσετε με το ματάκι σας που έχει το συνήθειο να παίζει δεξιά και αριστερά. Θα ήταν κρίμα να χαλάσετε μια σχέση πολλά υποσχόμενη που πολλοί θα ζήλευαν, για κάτι εφήμερο και παροδικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν η σχέση με το σύντροφό σας πέρασε μέσα από «καταιγίδες» και επέζησε, θα έχετε την ευκαιρία να την ανανεώσετε και πάλι. Δημιουργήστε καινούριες βάσεις και μεταμορφώστε τη συναισθηματική σας ζωή. Κάτι αρχίζει να αλλάζει και αυτό είναι ο τρόπος που βλέπετε πλέον το σύντροφό σας. Πιο ειλικρινείς, γοητευτικοί και με λιγότερες ανασφάλειες μπορείτε να προχωρήσετε σε μια ικανοποιητική σχέση που τη χρειάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξαναβρίσκετε το κέφι σας για παιχνίδια και θα νιώθετε όλο και περισσότερο ερωτευμένοι. Η φλόγα του πάθους σας εύκολα μπορεί να έχει θύματα, αφού ο σύντροφός σας δύσκολα θα αντισταθεί στο σεξαπίλ σας. Αναπτύξτε τα ξεχωριστά συναισθήματα που νιώθετε ο ένας για τον άλλον, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και κυρίως μιλήστε μεταξύ σας για αυτά που πέρασαν και για αυτά που νιώθετε ότι έρχονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να βιώσετε ένα μεγάλο έρωτα, όμως, φροντίστε να μην ενθουσιαστείτε υπέρ του δέοντος και προχωρήσετε πολύ γρήγορα παρακάτω, χωρίς να αφήσετε μια περίοδοδοκιμασίας ώστε να διαπιστώσετε αν πρόκειται για κάτι μόνιμο ή όχι. Η αίσθηση γοητείας και αυτοπεποίθησης που θα αποπνέετε, θα είναι το καλύτερο για να κατακτήσετε νέα πρόσωπα αν είστε μόνοι και ακόμα ψάχνετε.

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς το πλανητικό σκηνικό, έρχεται για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το πρόσωπο που θα σας πάρει το μυαλό και την καρδιά και θα ζήσετε μαζί ένα παθιασμένο έρωτα. Μπορεί ήδη να γνωρίζετε αυτό το πρόσωπο αλλά μέχρι στιγμής να μην το είχατε προσέξει, καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να συγκαταλέγετε μέσα στις φιλικές σας σχέσεις.

Cover photo credits:Yossi Michaeli

Πηγή