Ποιες ποιότητεςθες για να νιώσεις ότι είσαι σε σχέση dolby surround;


Ποιες ποιότητεςθες για να νιώσεις ότι είσαι σε σχέση dolby surround;

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές επιθυμίες και ανάγκες ως προς το τι θέλει από το ταίρι της καρδιάς του. Για να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε σχέση και έχετε οι δυο σας κάτι πιο σοβαρό από ένα one night ή one month stand… χρειάζεσαι να πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Τα δικά σου εσωτερικά στάνταρτ που δεν έχουν να κάνουν με το πώς είναι ο άλλος αλλά κυρίως με το πώς σε κάνει να νιώθεις. Το ποια είναι ωστόσο η πρωταρχική σου ανάγκη που θες να σου καλύπτει το έτερον ήμισυ μερικές φορές εκτός από τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα σου ρόλο παίζει και το ζώδιό σου – ενίοτε και ο ωροσκόπος σου. Δες λοιπόν τι ζητάει κάθε ζώδιο από τον «άλλον» προκειμένου να τον θεωρήσει σύντροφό του. (μπορείς να διαβάσεις και το δικό του ζώδιο για να δεις αντίστοιχα αν είσαι για εκείνον αυτό που ψάχνει)

Κριός

Το να κοιμάσαι το βράδυ δίπλα στο ίδιο άτομο. Τόσο μεγάλο μέρος της ζωής σου αφορά τον αυθορμητισμό και την περιπέτεια, οπότε σου είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι υπάρχει μια σταθερά στη ζωή σου που δεν θα αλλάξει ποτέ. Είναι κάτι που φουλάρει την εσωτερική σου δύναμη.

Ταύρος

Το να έχεις κάποιον που να σου δείχνει ότι νοιάζεσαι όσο του δείχνεις εσύ ότι σε ενδιαφέρει. Μισείς μονόπλευρες σχέσεις. Νιώθεις ότι είσαι συνήθως αυτή που καταβάλλει κάθε προσπάθεια ενώ το άλλο άτομο παρακολουθεί, οπότε είναι ωραίο για μια αλλαγή να αισθάνεσαι ότι η σχέση σας είναι ίση.

https://www.instagram.com/p/CF4arK2n17V/


Δίδυμοι

Το να γνωρίζεις ότι δεν είσαι ποτέ μόνη. Έχεις έντονα έναν φόβο εγκατάλειψης και έναν φόβο αποτυχίας, οπότε όταν βρίσκεσαι σε μια σταθερή σχέση αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια. Νιώθεις σαν, ακόμα κι αν κάτι φρικτό συμβαίνει εκείνη την ημέρα, τουλάχιστον έχεις το άτομο σου δίπλα σου για να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις.

Καρκίνος

Να νιώθεις ότι ο άλλος σε θέλει. Ότι του είσαι πολύτιμος και να σου το δείχνει. Σαν υπάρχει κάποιος εκεί έξω που να ένιωθες ότι θα διαλυόταν αν σου συνέβαινε κάτι. Ποτέ δεν ζητάς πολλά. Απλώς τα βασικά. Απλώς το να σε αγαπάει.

https://www.instagram.com/p/CGAt2HLnNg6/

Λέων

Το να έχεις ένα συμπαίκτη. Είσαι ο ορισμός του ανεξάρτητου αλλά είναι πάντα ωραίο να έχεις κάποιον γύρω σου να σε βοηθήσει. Μπορείς να το κάνεις και μόνη σου, αλλά όταν το κάνεις μαζί με τον άλλον απολαμβάνεις πολύ περισσότερο τη διαδικασία – ειδικά αν εκφράζει και το θαυμασμό ή την στήριξή του όσο «συνεργάζεστε».

Παρθένος

Το να κάνετε τα πράγματα της καθημερινότητας μαζί. Ακούγεται βαρετό, αλλά ένα από τα αγαπημένα σου μέρη για ραντεβού είναι να ψωνίζεις σε παντοπωλεία ή να διαλέγεις μαζί του κουρτίνες ή μικροέπιπλα για το διαμέρισμα. Είναι ωραίο να γίνεται κάποιος μέλος της καθημερινής σου ρουτίνας.

https://www.instagram.com/p/CGFziaaHRGp/

Ζυγός

Το να έχεις κάποιον να σε ενθαρρύνει. Όταν μπαίνεις στον κυκλοθυμικό σου λαβύρινθο, είναι δύσκολο για σένα να βγεις από αυτόν μόνη σου. Είναι ωραίο να έχεις κάποιον που ξέρει ακριβώς τι να πει για να προκαλέσει ένα χαμόγελο και ακόμη και ένα γέλιο όταν νιώθεις να πέφτεις.

Σκορπιός

Να έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την πλήξη. Μισείς να είσαι single επειδή νιώθεις ότι πρέπει να βρεις κάτι διασκεδαστικό να κάνεις κάθε Σαββατοκύριακο. Αλλά όταν είσαι με την αγάπη της ζωής σας, κάθε μέρα μοιάζει συναρπαστική, ακόμα κι αν δεν κάνετε τίποτα άλλο από το να χαλαρώνετε μαζί στο σαλόνι.

https://www.instagram.com/p/CGMKxysHEC6/

Τοξότης

Το να μαθαίνει ο ένας από τον άλλο. Σου αρέσει να ανακαλύπτεις νέα πράγματα για το άτομο σου, κι όταν ο άλλος σου δίνει ερεθίσματα ή αφορμές για καινούργιες περιπέτειες γνώσεις αυτό απογειώνει το ενδιαφέρον σου. Είναι ωραίο να υπάρχει κάποιος που μπορεί να επεκτείνει τις αναζητήσεις σου.

Αιγόκερως

Στην πραγματικότητα σου είναι σημαντικό να αισθάνεσαι άνετα κοντά του -γιατί δεν είναι και η φυσική σου κατάσταση. Αντιμετωπίζεις προβλήματα με τους περισσότερους ανθρώπους, επομένως είναι ωραίο να γνωρίζεις ότι υπάρχει ένα άτομο σε αυτόν τον κόσμο που σε κάνει να νιώθεις όμορφα δίπλα του. Ένα άτομο που δεν σε «ενοχλεί» να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου μαζί του.

https://www.instagram.com/p/CGQI-tGn8H2/

Υδροχόος

Το να έχεις κάποιον που είναι πρόθυμος να σε ακούσει, να του μιλάς για την ημέρα σου και τις απογοητεύσεις σου. Αγαπάς να εκφράζεις τα συναισθήματά σου και απεχθάνεσαι το πόσο κλειστή επιβάλλει να είσαι ο σύγχρονος κόσμος του dating, οπότε μόλις μπείτε σε μια σοβαρή σχέση, ανακουφίζετε από το πόσο ανοιχτό μπορείτε να είστε.

Ιχθύς

Το να νιώθεις ότι έχεις βρει την αδερφή ψυχή σου. Το να έχεις έναν φίλο για να βλέπετε μαζί ταινίες. Έναν φίλο για να κάνετε μαζί ταξίδια. Έναν φίλο που θα κάνετε μαζί αγκαλιές. Κάποιον που θα πάει οπουδήποτε και παντού μαζί σου. Βασικά, το να έχεις έναν κολλητό που να μπορείς να κάνεις και σεξ μαζί του.

Πηγή