Ερωτικές προβλέψεις από την Αντα Λεούση


Ερωτικές προβλέψεις από την Αντα Λεούση

Η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει ριζικά και όλοι μας ανεξαιρέτως περάσαμε και περνάμε δύσκολα λόγω των συνθηκών που επικρατούν σε όλο τον πλανήτη. Προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να καλυτερέψουμε την καθημερινότητά μας, βάζοντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας να δουλέψει σε ρυθμούς διαφορετικούς απ’ ότι είχαμε συνηθίσει. Και αφού ότι και να γίνει δε σταματάμε να θέλουμε και να ελπίζουμε για το καλύτερο, είναι επόμενο ότι μέσα στις προτεραιότητές μας είναι και τα ζητήματα καρδιάς. Η αναζήτηση του προσώπου που θα μας συμπληρώνει και θα μας κάνει να νιώθουμε όμορφα συναισθηματικά, είναι το ζητούμενοείτε είμαστε σε σχέση, είτε σε αναζήτηση αυτής. Ας δούμε λοιπόν τι επιφυλάσσει το φθινόπωρο για κάθε ζώδιο…

ΚΡΙΟΣ: Έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά και πλέον δεν είστε σίγουροι τι να κρατήσετε και τι να αφήσετε. Με τον Άρη να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας μέχρι τις 13/11 και μετά να επανέρχεται σε ορθή πορεία, θα είστε πιο απαιτητικοί στις σχέσεις σας και θα αποφασίσετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές ώστε να φέρετε ισορροπία στην προσωπική σας ζωή. Ο Οκτώβριος θα σας φέρει αντιμέτωπους με τα λάθη σας, ενώ ο Νοέμβριος δεν προσφέρεται τόσο για καινούριες σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Δε σας αρέσει να χάνετε τη σειρά σας και κατά επέκταση τη βολή σας, όμως, κρίνεται σκόπιμο να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας και να μην περιορίζεστε σε ψεύτικες επαφές. Με τον Ουρανό ανάδρομο στο ζώδιό σας, όλα θα είναι πιθανά και απρόσμενα όπως ένας γάμος ή ένας χωρισμός. Τον Οκτώβριο θα κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά δε θα λείψουν και επιστροφές από το παρελθόν. Τον Νοέμβριο θα προχωρήσετε σε τελικά ξεκαθαρίσματα για την προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Και να θέλετε να καθίσετε ήσυχοι δεν τα καταφέρνετε. Πάντα κάτι βρίσκετε για να φέρετε τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που θα αποφασίσετε αν θα μείνετε και θα προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω στη σχέση σας ή αν θα χωρίσετε όσοι είστε δεσμευμένοι και οι ελεύθεροι θα πάρετε αποφάσεις για να δημιουργήσετε κάτι μόνιμο και σοβαρό. Έχοντας το Νοέμβριο και μία Σεληνιακή έκλειψη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, σίγουρα θα φτάσετε στα όριά σας και θα μπερδευτείτε στις αποφάσεις σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά, αφού δεχθήκατε αρνητικές επιρροές με διάρκεια που σας αποπροσανατόλιζαν και δεν άφηναν το συναισθηματικό σας τομέα να εκφραστεί σωστά. Από τα μέσα Νοέμβρη και μετά μπορείτε οι ελεύθεροι να ελπίζετε σε μια νέα σχέση και οι δεσμευμένοι σε μια σταθερή πορεία. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι υπομονή και καθαρό μυαλό. Ο Νοέμβριος δε θα σας αφήσει παραπονεμένους, αλλά απεναντίας θα φέρει κύμα ανανέωσης στην ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ: Η ανάγκη για βελτίωση της προσωπικής σας ζωής, σας ωθεί σε κινήσεις που δεν μπορείτε να τις διαχειριστείτε σωστά. Το φθινόπωρο μπήκε με θετική αύρα για το συναισθηματικό σας τομέα, αφού η Αφροδίτη κινείται μέχρι τις 2/10 στο ζώδιό σας. Το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου ο ανάδρομος Άρης θα σας μπερδέψει στα θέλω του ερωτικού τομέα, αλλά πολύ σύντομα θα ξαναβρείτε την ισορροπία σας και η αγάπη θα βρίσκεται στο κατώφλι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετές γνωριμίες δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα σας δώσουν τη σοβαρή σχέση που θέλετε. Δεν υπάρχει λόγος να δυσκολέψετε τη ζωή σας με ανούσιες σχέσεις που θα ρίχνουν τη ψυχολογία σας. Τον Οκτώβριο που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σας, θα δώσετε περισσότερη βαρύτητα στο συναισθηματικό σας κομμάτι, καθώς θέλετε να νιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα. Κάντε τις σωστές επιλογές βάζοντας τη λογική να λειτουργεί ταυτόχρονα με την καρδιά σας και θα τα πάτε περίφημα.

https://www.instagram.com/p/CFPX4XJBmWS/

ΖΥΓΟΣ: Η αναποφασιστικότητα σαν αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού σας, δε σας βοηθάει να επιλέξετε σωστά. Μέχρι τις 13/11 που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα όσοι είστε δεσμευμένοι, αποφύγετε να θέσετε όρους στο ταίρι σας επειδή θέλετε να γίνετε πάντα το δικό σας. Αν σας φαίνεται απόμακρος λόγω των επαγγελματικών του, προσπαθήστε να τον στηρίξετε και όχι να τον πιέσετε παραπάνω, εκτός αν θέλετε να φέρετε το τέλος της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι κάντε τον απολογισμό σας και εντοπίστε τα αδύνατα σημεία σας πριν προβείτε στη διεκδίκηση κάποιου προσώπου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η στασιμότητα που νιώθετε πολύ γρήγορα θα τελειώσει και θα δώσει τη θέση της στην ερωτική ένταση. Γνωριμίες από το πουθενά, νέες καταστάσεις και ξαφνικοί έρωτες, αλλά ζουν το σκηνικό της καθημερινότητάς σας, δίνοντας προτεραιότητα στις ερωτικές σας επιθυμίες. Το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σας, οι αδέσμευτοι εντυπωσιάστε τους γύρω σας αφήνοντας να βγει προς τα έξω η γοητεία σας και οι δεσμευμένοι ανανεώστε τη σχέση σας ικανοποιώντας τις προσωπικές σας ανάγκες.


https://www.instagram.com/p/CFVSQWwBiek/


ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναποφάσιστους θα σας βρει το φετινό φθινόπωρο στο τι θέλετε σε προσωπικό επίπεδο και ο ανάδρομος Άρης δεν έχει σκοπό να γίνει σύμμαχος στις αποφάσεις σας. Θα είστε μπερδεμένοι και δε θα μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Οι δεσμευμένοι θα μοιραστείτε σε δύο κατηγορίες. Σε αυτούς που θα κάνουν ένα βήμα παραπάνω και σε αυτούς που θα πειραματιστούν με άτομα από το παρελθόν. Το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί καθαρά από εσάς. Οι αδέσμευτοι μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας στο πρώτο άτομο που θα γνωρίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα δύσκολα δεν έχουν ακόμα τελειώσει και συνήθως τα προκαλείτε μόνοι σας εξαιτίας του άκαμπτου χαρακτήρα σας. Ρίχνοντας πάντα τις ευθύνες που σας αναλογούν στους άλλους δε θα καταφέρετε να έχετε μια ισορροπημένη σχέση. Οι φθινοπωρινοί μήνες φέρνουν ευκαιρίες να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στη ζωή σας, αρκεί να έχετε ανοιχτά τα μάτια και την καρδιά σας για να μη δημιουργήσετε καινούρια μπερδέματα. Μην κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σχέση με το σύντροφό σας αν πάψετε να είστε υπερβολικοί, μπορεί να πάρει νέα ώθηση. Όμως, από εσάς θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα. Η σταθερότητα που αποζητάτε δεν πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με αυτό που επιλέγετε κάθε φορά. Για να την επιτύχετε δεν πρέπει να διαλέγετε ανθρώπους που φεύγουν απρόσμενα από τη ζωή σας. Χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, καθώς οι δυνατότητές σας αυξάνονται και η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι προσπάθειες που θα κάνετε για να ανανεώσετε τη σχέση σας θα είναι εντυπωσιακές και ευτυχείς συμπτώσεις παράλληλα με τη δική σας καλή διάθεση, θα σας οδηγήσουν σε ένα εντελώς διαφορετικό συναισθηματικό πεδίο δονήσεων μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι θα νιώσετε πως έχετε και πάλι τη διάθεση για ασυνήθιστες εμπειρίες και με όποιο τίμημα, γιατί μάλλον θέλετε να το ρισκάρετε ξανά, ακόμα και αν ξέρετε καλύτερα από τον καθένα το πόσο μπορεί να πονέσετε. Το κακό με εσάς είναι πως τα δύσκολα σας αρέσουν ακόμα περισσότερο.


Cover photo credits: The Kooples

Πηγή