Zώδια εβδομάδας από Δευτέρα 21 έως 27/9


Zώδια εβδομάδας από Δευτέρα 21 έως 27/9

Στις 21 ο Ερμής στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, επιδρά στη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους κάνοντάς σας να φαίνεστε σκληροί, εγωιστές και χωρίς κατανόηση. Στις 23 ο Ερμής στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, προκαλεί πιέσεις, εξάντληση και αγανάκτηση. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα, καθώς συνεργάτες ή άτομα κύρους δε θα είναι πρόθυμα να ακολουθήσουν. Στις 24 ο Ερμής στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Άρη ανάδρομο στον Κριό, προκαλεί καθυστερήσεις, αναταραχές και ανατροπές. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί, ψύχραιμοι απέναντι στις καταστάσεις και να μην ξεσπάτε πάνω σε άλλους που δε φταίνε.

ΚΡΙΟΣ: Από εκεί και μετά προσπαθήστε να εδραιώσετε τις όποιες συμφωνίες πετύχατε και να είστε σταθεροί στις απόψεις σας, ώστε οι άλλοι να μπορούν να βασίζονται επάνω σας. Μην αλλάζετε γνώμη αναλόγως τα κέφια σας και προπαντός μην επηρεάζεστε από τις απόψεις των άλλων ακόμα και αν τους έχετε ανάγκη, γιατί κινδυνεύετε να κριθείτε αναξιόπιστοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι οικονομικές δοσοληψίες και τα περιουσιακά σας θα είναι σε πρώτο πλάνο, γι’ αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί στις οικονομικές σας αποφάσεις. Για να αλλάξουν οι συνθήκες προς το καλύτερο και να μη σας συντροφεύουν σε κάθε σας βήμα τα προβλήματα, κάντε υποχωρήσεις για να βελτιωθούν οι σχέσεις σας. Μόνο εάν το θελήσετε εσείς θα αρχίσουν τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπάρχει και το ενδεχόμενο να εισπράξετε χρήματα που σας χρωστούν από παλιά και δε σας έχουν επιστρέψει ή μέχρι και χρήματα που δεν περιμένατε να εισπράξετε. Τα λόγια δεν είναι ποτέ αρκετά, γι’ αυτό φροντίστε να καταλάβετε πριν να είναι πολύ αργά τι ακριβώς νιώθετε για το σύντροφό σας και να του το δείξετε έμπρακτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μάχη για τα συμφέροντα και την επικράτηση, ο ανταγωνισμός και οι ανακατατάξεις θα είναι αρκετά έντονες, όμως, η τύχη δε σας εγκαταλείπει. Με ψυχραιμία και προσοχή, θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που θα επακολουθήσουν. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και συνειδητοποιήστε πως κάποιες νοσηρές καταστάσεις πρέπει να πάρουν ένα τέλος και δεν μπορείτε να τις διαιωνίζετε άλλο.

ΛΕΩΝ: Μόνο αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, θα μπορέσετε να έχετε ότι επιθυμείτε. Φροντίστε να μην προκαλείτε τους άλλους με τη στάση σας, ειδικά τώρα που θα είστε πολύ ευάλωτοι στην κριτική που μπορεί να σας ασκήσουν. Η συμμετοχή σας σε συλλογικές δραστηριότητες και οι φίλοι σας, θα συμβάλουν στο προσωπικό σας κέρδος, αλλά και στη βελτίωση της ψυχολογικής σας διάθεσής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε προτεραιότητες και μην πελαγοδρομείτε, γιατί αν θέλετε να κάνετε πολλές δουλειές μαζί, το πιθανότερο είναι να μην κάνετε καμία από αυτές σωστά. Βρείτε έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας με τους συνεργάτες σας, καθώς οι συνεχείς αντιπαραθέσεις δε βοηθούν τις σχέσεις σας να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

ΖΥΓΟΣ: Έχετε ήδη ψαχτεί αρκετά και ποικιλοτρόπως και τώρα ήρθε η ώρα να αξιοποιήσετε και να εφαρμόσετε τα συμπεράσματά σας, εάν θέλετε να θέσετε υπό έλεγχο τους κουραστικούς ρυθμούς, το άγχος και τη νευρικότητα. Κινηθείτε όσο μπορείτε ήσυχα και διακριτικά, χωρίς να δίνετε αφορμές για σχόλια σε συγγενικά σας πρόσωπα, γιατί στο τέλος εσείς θα βγείτε οι χαμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν πρέπει οπωσδήποτε να λύσετε προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας, προτιμήστε το διάλογο. Τα καλύτερα έπονται, γι’ αυτό μην χαντακώσετε τον εαυτό σας μόνο και μόνο για να έχετε κάποιον παρέα. Η καλύτερη συντροφιά για τις ώρες που δε θέλετε να είστε μόνοι θα είναι τα πολύ κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι άτομα που περνούν περιστασιακά από τη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι ενισχυμένη, αλλά φαίνεται πως η ευχαρίστηση που θα παίρνετε δε θα μπορεί να αγγίζει ταυτόχρονα την καρδιά και το μυαλό σας. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι τη μεταξύ σας συνεννόηση και τον τρόπο που θα εκφράζετε αυτά που θέλετε. Αφήστε τη λογική να πρυτανεύσει τώρα που οι ισορροπίες θα είναι κάπως λεπτές, για να γλιτώσετε τις τρικλοποδιές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για τους αδέσμευτους προβλέπεται ένα καινούριο πρόσωπο να σας εξιτάρει ερωτικά και να σας κάνει να θέλετε να ζήσετε μαζί του έντονες εμπειρίες. Πριν αποφασίσετε να επενδύσετε πάνω του, μετρήστε τα υπέρ και τα κατά, γιατί ίσως τα αρνητικά να υπερτερούν από τα θετικά και το μόνο που δε σας χρειάζεται είναι να μπλέξετε σε μια σχέση που θα αναστατώσει τη ζωή σας χωρίς να σας προσφέρει στην ουσία τίποτα από αυτά που περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η βδομάδα δεν είναι αρνητική για τις προσδοκίες σας, ειδικά αν τις διατηρείτε σε χαμηλό επίπεδο και δεν υπερβάλετε. Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι και έχετε μια μόνιμη σχέση τα πράγματα θα είναι πιο ευχάριστα και δε θα ήταν καθόλου κακή ιδέα να αποφασίσετε από κοινού να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξιδάκι, αφού θα μπορέσουν να δικαιωθούν πλήρως οι απαιτήσεις σας.

ΙΧΘΥΣ: Ζητήστε βοήθεια από εκεί που μπορείτε να την έχετε. Οι εκπλήξεις δεν είναι πάντα ευχάριστες, αλλά μη λυπάστε γιατί ξεκαθάρισε ότι δεν είχε νόημα και θέση στη ζωή σας. Ζητώντας λιγότερα θα πάρετε περισσότερα από τις σχέσεις σας. Μην υποτιμήσετε το παρασκήνιο που υπάρχει που υπάρχει στον εργασιακό σας χώρο, αλλά μην το υπερτιμήσετε κιόλας.

Cover photo credits:Red Hot Chili Peppers studio album,The Getaway

Πηγή