Ζώδια εβδομάδας από Δευτέρα 14 έως 20/9


Ζώδια εβδομάδας από Δευτέρα 14 έως 20/9

Στις 14 με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, πλησιάστε τους συνεργάτες σας και βρείτε κοινά σημεία ενδιαφέροντος. Καλυτερεύοντας τις σχέσεις σας θα πετύχετε περισσότερα. Στις 15 η Αφροδίτη στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, δε θα είναι εύκολο να κρατηθείτε μακριά από άτομα που θα σας εκνευρίζουν και θα εκφράζετε έντονα τη δυσαρέσκεια και τα παράπονά σας. Στις 17 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να απέχετε από συζητήσεις που δε σας αφορούν ή αντιλαμβάνεστε ότι θα σας βγάλουν από τα όριά σας. Υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ενδέχεται να ανατραπούν και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που θα προκύψουν. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς). Στις 17 ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, καλυτερεύει τον οικονομικό σας τομέα και κατά συνέπεια και τον επαγγελματικό. Με σωστή οργάνωση θα μπορέσετε να προχωρήσετε τα σχέδια που έχετε για το μέλλον.

ΚΡΙΟΣ: Για να έρθετε σε ισορροπία, φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Οι έξυπνες διαβουλεύσεις βοηθούν να μην ξεσπάσει πόλεμος στις σχέσεις σας, καθώς κάποια οικονομικά ζητήματα θα δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα. Να είστε σωστοί στη συμπεριφορά σας και να μη δίνετε λαβές για σχόλια και εντάσεις. Η μέρα σας κάνει λίγο ευάλωτους και δεν μπορείτε να ενεργήσετε από θέση ισχύος.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε μια μικρή απόδραση από τη μιζέρια και περάστε όπως εσείς επιθυμείτε. Ποτέ μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να τα κάνετε πραγματικότητα. Με τον ενθουσιασμό σας θα μπορέσετε να δείτε κάποιες νέες προοπτικές στη δουλειά σας. Εξισορροπήστε το συναίσθημα με τη λογική, για να μπορέσετε να είστε φυσιολογικοί στις ενέργειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βδομάδα ιδιαίτερα καθοριστική και αποκαλυπτική για τις σχέσεις σας. Από τη μία θα περνάτε στο μικροσκόπιο όλα τα μηνύματα που θα δέχεστε και θα τα φιλτράρετε, ενώ από την άλλη θα γίνεστε πιο ευαίσθητοι. Η ακτινογράφηση που θα κάνετε στις σχέσεις σας, θα σας βοηθήσεις να ανακαλύψετε την αλήθεια που κρύβεται στο παρασκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για κάποια πράγματα θα στενοχωρηθείτε και ίσως απογοητευτείτε, αλλά σε άλλα θα εκπλαγείτε με ευχάριστο τρόπο. Όπως και να έχουν τα πράγματα η αλήθεια θα σας απελευθερώσει από πολλά, καθώς θα μπορέσετε να προχωρήσετε με πιο έξυπνες στρατηγικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Με τα άτομα της οικογένειας σας θα αρχίσει να μπαίνει μια τάξη, ενώ θα παρουσιάσουν ενδιαφέρον και οι ερωτικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ: Επειδή δε θα σας λείψουν οι τάσεις ανεξαρτησίας, δε θα σταματήσετε να έχετε ευχάριστες συναναστροφές με φίλους, αλλά και να συνάπτετε νέες φιλίες. Η ανάγκη σας για ανανέωση γίνεται επιτακτική. Πάρτε γνωστούς και φίλους και επισκεφτείτε μέρη που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και θα φέρουν σε ισορροπία την εξωτερική με την εσωτερική σας ομορφιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν χρειαστεί να κάνετε ένα τσεκάπ για να ελέγξετε τη φυσική σας κατάσταση, αλλά και γενικότερα τις αντοχές του οργανισμού σας, κλείστε ένα ραντεβού που θα σβήσει και τις τελευταίες σας ανησυχίες. Με χαμηλούς τόνους και ήρεμες κινήσεις, τολμήστε να λύσετε τα προβλήματα που έχετε με τους συνεργάτες σας. Πρέπει να ανταποκριθείτε στις σημερινές προκλήσεις που σήμερα θα είναι πολλές.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας για να μπορέσει να καλύψει τις βασικές του ανάγκες. Μην επιτρέπετε να σας αναβάλουν οι άλλοι τα σχέδια που έχετε προγραμματισμένα. Διαμορφώστε την κατάσταση από τώρα, ώστε να δουλέψει για εσάς αργότερα. Ασχοληθείτε και βάλτε τέλος σε μια οικογενειακή σας υπόθεση που σας έχει κουράσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξτε τα κρυφά σας ταλέντα και παράλληλα τονίστε την προσωπικότητά σας. Μια συνάντηση θα σας φέρει κοντά σε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για την εξέλιξή σας. Οι άστοχες ενέργειες που έγιναν στο παρασκήνιο, μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Κρατήστε τον περιορισμένο και πολύτιμο χρόνο σας και μην τον σπαταλάτε με ανούσιες συζητήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τακτοποιήστε υποθέσεις που σας έχουν αγχώσει, το συντομότερο δυνατόν. Προσέξτε τα λόγια που ακούγονται ή που λέτε σε άτομα που έχουν σχέση με το άμεσο περιβάλλον σας. Κινηθείτε μόνοι σας και μην περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν αυτά που αξίζετε. Πάρτε με τη βοήθεια της αλάνθαστης κρίσης σας, αποφάσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι ζωντανοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ελέγξτε τι έχει αλλάξει στις υποθέσεις σας με υπευθυνότητα και μην είστε αιθεροβάμονες. Μπορεί στη θεωρία τα πράγματα να φαίνονται καλά, αλλά στο δρόμο σας υπάρχουν και κάποιες παγίδες. Δεν πειράζει αν απομονωθείτε για λίγο, αρκεί να κάνετε κάτι για να δυναμώσετε. Οι μεγάλες εξαρτήσεις και οι ανάγκες που έχετε, κάνουν τους άλλους να σας εκμεταλλεύονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν πάρετε απόφαση να εξυγιάνετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας και να βάλετε μια τάξη, ως δια μαγείας θα εμφανιστούν ευκαιρίες που θα βοηθήσουν στο έργο σας. Έχει σημασία να κάνετε εκείνες τις κινήσεις που θα σας προσφέρουν σιγουριά και ασφάλεια. Δείτε τη ζωή κάτω από άλλο πρίσμα και μην εμμένετε σε λεπτομέρειες.

ΙΧΘΥΣ: Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα νέο τρόπο επαγγελματικής πορείας και να καθορίσετε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινείστε. Μην ενεργείτε αποκομμένοι από τους άλλους και να είστε πάντα ενήμεροι. Να θυμάστε πως η βιασύνη στα οικονομικά σας τα λιγοστεύει, ενώ η υπομονή τα πολλαπλασιάζει. Μη ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους, ειδικά όταν φταίτε και εσείς.

Πηγή