Eβδομαδιαίες προβλέψεις από Δευτέρα 7 έως 13/9


Eβδομαδιαίες προβλέψεις από Δευτέρα 7 έως 13/9

Στις 9 ο Ήλιος σε τρίγωνο με το Δία ανάδρομο στον Αιγόκερω, σας κάνει πιο δυνατούς και έτοιμους να τολμήσετε να προχωρήσετε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Στις 10 ο Άρης σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, μειώνει την αυτοπεποίθησή σας και σας γυρίζει αρκετά βήματα πίσω στα σχέδιά σας. Το συναίσθημα θα μπερδεύεται με τη λογική, κάνοντάς σας ανίκανους να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ώρα. Προσπαθήστε να κατευθύνετε την ενέργειά σας προς τη σωστή κατεύθυνση και να βρείτε τις χαμένες ισορροπίες σας. Στις 11 ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, κάνει τη λογική σας να μπερδεύεται και να μην μπορείτε να αποφασίσετε εύκολα τι είναι σωστό για εσάς. Οι αποφάσεις που θα παίρνετε δε θα είναι αντικειμενικές, ενώ υποσχέσεις που θα σας δίνουν δε θα εκπληρωθούν. Στις 13 ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, ωθώντας σας να εργαστείτε εντατικά, μεθοδικά και σκληρά. Ο περιορισμός της αισιοδοξίας κρίνεται απαραίτητος μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι που θα θέσετε, ώστε στην πορεία να ευεργετηθείτε αλλά και να εξελιχθείτε. Συγκεντρωθείτε σε πρακτικά σχέδια και διοχετεύστε την ενέργειά σας στο να ανοιχθείτε κοινωνικά. Υπηρετήστε τα «θέλω» σας με σύνεση και εντιμότητα, χωρίς βιασύνες και τάσεις υπερβολής.

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε το θάρρος και πειραματιστείτε στα θέματα που σας αφορούν και αν χρειαστεί αλλάξτε τακτικές που ακολουθείτε σε ορισμένα σημεία, όχι όμως με θεωρητικές σκέψεις. Χρειάζεται να κινηθείτε και να δράσετε άμεσα αν σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές για να σας έρθουν τα πράγματα ευνοϊκά. Δεν ωφελεί να κάθεστε άπραγοι και να τα περιμένετε όλα από την τύχη.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε να μην αναλάβετε υποχρεώσεις υπεράνω των δυνάμεών σας, καθώς οι προοπτικές θα είναι καλές και οι οικονομικές συμφωνίες που έχετε κατά νου θα ευνοούνται. Προτάσεις θα υπάρξουν και μάλιστα πολλές, γι’ αυτό αποφύγετε τις βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις και φροντίστε να λειτουργείτε με ανοιχτό μυαλό. Αποδεχθείτε λάθη και αδυναμίες, ώστε οι σχέσεις σας να ισορροπήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ζητήστε τη βοήθεια του συντρόφου σας για να αποφορτιστείτε από τα δικά σας προβλήματα. Για να θεραπευτούν τα τραύματα στην εμπιστοσύνη του, χρειάζονται προσπάθειες από την πλευρά σας. Οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας και θα πρέπει να σκεφτείτε πιο γήινα. Μην κρύβετε τα αισθήματά σας και μην πηγαίνετε συνέχεια κόντρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε γνωριμίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε οικονομικές υποθέσεις που είναι σε κρίση. Για να είστε πιο φυσιολογικοί στις ενέργειές σας, αφήστε να δουλέψει μπροστά η λογική σας. Αναζητήστε καλύτερες παρέες αν θέλετε να νιώσετε πιο δημιουργικά στο χώρο σας. Σιγουρευτείτε για αυτούς που σας περιβάλλουν, προτού βρεθείτε εκτεθειμένοι. Πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε χρόνο, ώστε να ζήσετε μια φλογερή συναισθηματική σχέση.

ΛΕΩΝ: Προβείτε σε γενικές εκκαθαρίσεις και μην αφήνετε καταστάσεις να νοσούν. Οι βεβιασμένες κινήσεις δε θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, χειριστείτε πρακτικά τις γνώσεις και τα ταλέντα σας. Ανανεώστε τις φιλίες και τις επαφές σας, με ανθρώπους που σας εκφράζουν και σας ταιριάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν πρέπει να μπείτε σε σκέψεις, εξαιτίας μιας κατάστασης από το παρελθόν. Με κακή ψυχολογία δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Όλα θα πάνε πολύ καλύτερα, εάν αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να πάρει τον πρώτο ρόλο. Λύστε οικογενειακές υποθέσεις που αφορούν περιουσιακά θέματα, πριν φτάσουν στο απροχώρητο.

ΖΥΓΟΣ: Μη διασκορπίζετε τις δημιουργικές σας δυνάμεις εδώ και εκεί, γιατί θα τις χρειαστείτε. Υπάρχουν ακόμη περιθώρια για αναβάθμιση, οπότε μη διστάσετε να προβείτε σε αλλαγές. Βάλτε καινούριες βάσεις στη ζωή σας τώρα που πήρατε το μάθημά σας. Άλλο ένα θέμα που πρέπει να εξετάσετε είναι η ελευθερία ώστε να θέσετε ποιοτικούς και ανθεκτικούς στόχους στο χρόνο χωρίς να παραπαίετε στην αναρχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η βδομάδα θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας και να συνειδητοποιήσετε τι σας λείπει ακόμα για να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Μέχρι στιγμής το πρόβλημά σας ήταν η αναβλητικότητα και οι ανατροπές που εμφανίζονταν συχνά στην καθημερινότητά σας, επομένως ήταν δικαιολογημένο το άγχος σας. Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια υποθέσεις των προηγούμενων μηνών ή χρόνων που είχατε αφήσει ανοιχτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να διατηρήσετε τη σταθερότητά σας, αλλά να αποβάλετε το πείσμα σας που είναι ανασταλτικός παράγοντας, καθώς σας κάνει να μην ακούτε κανέναν εκτός από τον εαυτό σας. Για να μην επαναλαμβάνεστε στα ίδια και στα ίδια και πνίγεστε στις υλικές υποχρεώσεις, οργανωθείτε, γίνετε πρωτοποριακοί και θα έχετε μεγάλες επιτυχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καινούρια πρόσωπα έρχονται κοντά σας και αυξάνεταιη κοινωνικότητά σας με νέες γνωριμίες που στην αρχή τους, δε θα δείτε το τι μπορούν να σας προσφέρουν στο μέλλον. Δεν πρέπει να κινηθείτε βιαστικά και παρορμητικά, καθώς οι καθυστερήσεις, οι παρανοήσεις και τα λάθη θα είναι πολύ πιθανά. Τα απρόοπτα ίσως να είναι πολύ περισσότερα απ’ ότι φανταζόσασταν τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στο συναισθηματικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ηρεμούν κάπως τα πράγματα και η έμπνευση σας αρχίζει να δουλεύει σε άριστο επίπεδο, ενώ μαζί με αυτήν μεγαλώνει και η αισιοδοξία σας που έτσι κι αλλιώς δε σας είχε εγκαταλείψει, αλλά απλά είχε αποκοιμηθεί. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε, γιατί η υπερβολή θα είναι κάτι που θα χαρακτηρίζει τις περισσότερες κινήσεις σας.

ΙΧΘΥΣ: Η επανεξέταση υλικών και κοινωνικών αξιών, θα είναι η κινητήριος δύναμη για να προχωρήσετε δυναμικά στο μέλλον. Μη χάνεστε σε ψευδαισθήσεις που δε σας βοηθούν να βρείτε τον προσανατολισμό σας ή σπαταλάτε το χρόνο σας σε άστοχες συζητήσεις. Πιο ωφέλιμο για εσάς είναι να κάνετε μια βαθιά ανασκόπηση των επιθυμιών και των στόχων σας και να αναρωτηθείτε αν η ζωή σας εκφράζει τα πραγματικά «πρέπει» και «θέλω» σας.

Cover photo credits: Vivienne Balla for Dior'sTeddy Girls of the 1950s

Πηγή