Βάλαμε το νέο φεγγάρι στο μικροσκόπιο για να ξέρεις τι δώρα σου φέρνει


Βάλαμε το νέο φεγγάρι στο μικροσκόπιο για να ξέρεις τι δώρα σου φέρνει

Κάθε νέα αστρολογική εποχή έχει κάτι μοναδικό να προσφέρει, και η σεζόν του Λέοντα, μέχρι στιγμής, δεν αποτελεί εξαίρεση. Κυριαρχούμενο από τον μαγευτικό ήλιο, η σεζόν του Λέοντα ενεργοποιεί και αναζωογονεί το πνεύμα του εσωτερικού παιδιού και με το νέο φεγγάρι του Αυγούστου 2020, το πνευματικό του νόημα θα σε φέρει ακόμη πιο προς τα μέσα, μεταφέροντάς σε κατευθείαν στο κέντρο της καρδιάς σου. Το νέο φεγγάρι είναι συμβολικό της πνευματικής ανανέωσης και του ζωηρού Λέοντα, η νέα αρχή θα επικεντρωθεί στο θεϊκό φως.

Οι μυστηριώδεις ρυθμοί του φεγγαριού είναι αστρικοί όσο και ιεροί, αλλά όταν είσαι θέση να αναγνωρίσεις τη μητρική του παρουσία, το φεγγάρι μπορεί να κρατήσει ό, τι χρειάζεσαι για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Υπερφορτωμένο και εξαιρετικά γόνιμο, μπορείς να φανταστείς τη νέα σελήνη ως έναν κενό κοσμικό καμβά, όπου μόνο εσύ έχεις τη δύναμη να δημιουργήσεις το δικό σου αριστούργημα. Εάν έχεις αγωνιστεί ποτέ με την ιδέα να ξεκινήσεις μια νέα ρουτίνα ή αν δεν δείχνεις συνέπεια σε μια συγκεκριμένη περιοχή της ζωής σου, το νέο φεγγάρι είναι η ευκαιρία σου να κάνεις το καλύτερο ποδαρικό και να βάλεις μπροστά για να ξεκινήσεις. Αυτή η σεληνιακή φάση όχι μόνο σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου σεληνιακού κύκλου, αλλά θέτει τον τόνο για τους επόμενους έξι μήνες της ζωής σου.

Κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης, ο ήλιος ενώνει τις δυνάμεις με το φεγγάρι στον ίδιο βαθμό ενός ζωδίου - σε αυτήν την περίπτωση, τον Λέοντα - που δημιουργεί μια ισχυρή συνέργεια και όταν ο ήλιος και το φεγγάρι συναντιούνται στην ίδια πλευρά της γης, το φεγγάρι γίνεται αόρατο. Αυτό το σκοτάδι είναι σημαντικό, παρόμοιο με την περίοδο επώασης ενός σπόρου.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020. ➳ 19/08/2020 05:41, 26° 35' Λέοντα.

Ένα νέο φεγγάρι στο Λέοντα σου δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τη φλογερή ενέργεια και το θάρρος αυτού του σταθερού φωτός. Πώς μπορείς να ενσωματώσεις την ηλιακή φωτιά και τους σημαντικούς κραδασμούς στη ζωή σου; Ποιος είναι ο ορισμός της ευτυχίας; Ο Λέων αντιπροσωπεύει τη γέννηση της αυθεντικότητας. Είναι εκεί όπου η καρδιά αναγνωρίζει τον συνειδητό της εαυτό για να εκπέμψει την αγάπη. Με τι είσαι παθιασμένη; Τι σε εμπνέει σε επίπεδο ψυχής; Πώς μπορείς να αξιοποιήσεις αυτήν την ενέργεια; Κυριαρχείται από τον συνεχώς λαμπερό ήλιο - τη μεγαλύτερη πηγή ενέργειας και το κέντρο του σύμπαντος - ο Λέων είναι βαθιά ευθυγραμμισμένος με την ψυχή και το ανώτερο μυαλό.

Αυτό το νέο φεγγάρι του Αυγούστου θα σου δώσει το θάρρος που απαιτείται για να αγκαλιάσεις την αγάπη, τόσο εντός όσο και γύρω σου. Εκτός από τις ουράνιες ενέργειες και τη μαγική συνέργεια που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια αυτού του φεγγαριού, θα συνδεθεί επίσης με την ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα του Αύγουστο του 2017. Αυτό είναι απίστευτα σημαντικό γιατί, αν σκεφτείς τον Αύγουστο του ίδιου έτους και αναλογιστείς την προσωπική σου εξέλιξη από τότε, θα καταλάβεις πώς πτυχές αυτού του καλοκαιριού πιθανότατα θα περιστραφούν γύρω σου τελειώνοντας κάτι που είχες ήδη ξεκινήσει το 2017. Πώς έχουν εξελιχθεί τα επίπεδα ταυτότητας και εμπιστοσύνης σου από τότε;

Ο Ερμής - ο πλανήτης της επικοινωνίας, της γνώσης, της διαδικασίας σκέψης, της προσοχής και των άμεσων ανταλλαγών - θα καθίσει επίσης κοντά στον ήλιο και το φεγγάρι, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξει μια ισχυρή συνέργεια μεταξύ της καρδιάς και του μυαλού σου. Ο Άρης με θερμό κεφάλι - ο πλανήτης της επιθετικότητας, της ενέργειας, της μάχης, του πολέμου και των καυτών παθών - θα κάνει επίσης ένα γοητευτικό τρίγωνο με τον ήλιο, το φεγγάρι και τον Ερμή ενώ διέρχεται από το σημάδι κυριαρχίας του, τον Κριό. Φλογερό, ενθουσιώδες και στροβιλίζεται με κίνητρα, το νέο φεγγάρι στο Λέοντα θα είναι αναζωογονητικό και γεμάτο δράση, οπότε μην φοβάσαι να χορέψεις με τη φωτιά.

Το συναισθηματικό νόημα της νέας Σελήνης του Αυγούστου 2020 αφορά το θάρρος κι έχει να κάνει με το άνοιγμα της καρδιάς. Μοναδικό, εκφραστικό και χαρισματικό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Λέων διέπεται από τον μαγευτικό ήλιο, ο οποίος συμβαίνει επίσης να χρησιμεύει ως το κέντρο του σύμπαντος.

Λαμβάνοντας υπόψη τα θέματα του Λέοντα, το νέο φεγγάρι του Αυγούστου δεν θα επικεντρωθεί μόνο στην ολοκλήρωση σε κάτι που έχεις ήδη ξεκινήσει, αλλά και θα σε εκτοξεύσει προς τα εμπρός για να ξεκινήσεις κάτι νέο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Λέων ζωντανεύει όταν νιώθεις την πιο σίγουρη και αυθεντική σου πλευρά, οπότε άνοιξε την καρδιά σου στις νέες αρχές που κατευθύνονται προς το δρόμο σου. Μπες στο προσκήνιο και μην σκέφτεσαιδύο φορές για δράση. Γίνε το φως. Ο Λέων κυβερνά επίσης το κέντρο της καρδιάς, οπότε αν υπάρχει ένα μέρος από εσένα που χρειάζεται θεραπεία ή έχει επουλωθεί με την πάροδο του χρόνου, αυτά τα συναισθήματα μπορεί να επανεμφανιστούν. Φροντίζεις τους ανθρώπους γύρω σου με αγάπη και ζεστασιά;

Αυτή η αναζωογονητική, ενεργητική και γεμάτη δράση πτυχή θα προκαλέσει τις ιερές αρσενικές ενέργειες μέσα σου, δίνοντας σου τελικά την έμπνευση να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζεσαι στη ζωή.

Πηγή