Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση


Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Έχετε αλλάξει αρκετά τον τελευταίο καιρό και η διαύγεια μυαλού που έχετε θα συμβάλλει στο να μοιραστείτε πιο σωστά ανάμεσα σε αυτά που αγαπάτε και αυτά που πρέπει να γίνουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια σωρεία συζητήσεων, συναντήσεων και επαφών τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, που θα σας κρατούν απασχολημένους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε και τους άλλους που σας περιβάλλουν να προβληματιστούν, αφού έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα από τα προβλήματα που σας πιέζουν είναι δικά τους και καθόλου δικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν είστε υποχρεωμένοι να βρίσκετε εσείς πάντα τη λύση για τα λάθη άλλων, γιατί ο μόνος που θα αρρωστήσει θα είστε εσείς και να είστε σίγουροι πως δε θα τρέξουν, όπως τρέχετε εσείς για αυτούς.

ΛΕΩΝ: Στον επαγγελματικό τομέα θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να αποδείξετε τις ικανότητές σας, οπότε εργαστείτε για την υλοποίηση των υψηλών προσδοκιών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ευτυχώς για εσάς, φαίνεται πως η τύχη λειτουργεί πάντα με το μέρος σας και ακόμα και στα πιο δύσκολα, φροντίζει να έχετε θετικό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ: Η καθαρότητα του μυαλού σας, θα σας βοηθήσει να αποδεχθείτε καταστάσεις που δε σας αρέσουν και να βρείτε τρόπους να τις αντιμετωπίσετε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσαρμοστείτε στον εργασιακό σας χώρο με κάποιους συνεργάτες που δε σας αρέσουν. Μην πάρετε αψήφιστα λόγια φίλων σας που προσπαθούν να σας σώσουν από μια περίεργη κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μόνο εάν το θελήσετε εσείς θα αρχίσουν τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Περιφρονήστε αυτούς που προσπαθούν να σας εκνευρίσουν, χωρίς να αγχώνεστε για το τι πρέπει και τι όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφοπλίστε τους γύρω σας με ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ ταυτόχρονα τακτοποιήστε εκκρεμότητες που θα σας απαλλάξουν από το άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε και καμιά έκπληξη, γιατί δεν είναι το καλύτερο να είστε πάντα τόσο προβλέψιμοι. Πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις, ζητήστε τη γνώμη ανθρώπων που γνωρίζουν.

ΙΧΘΥΣ: Αναγνωρίστε τα λάθη που έχετε κάνει και φροντίστε να μην τα επαναλάβετε. Κλείστε υποθέσεις που σας έχουν κάνει να μη βρίσκετε την ησυχία σας και ενισχύστε τη διάθεση συνεργασίας.

Πηγή