Eβδομαδιαίες προβλέψεις από την Αντα Λεούση για Δευτέρα 13 έως 19/4


Eβδομαδιαίες προβλέψεις από την Αντα Λεούση για Δευτέρα 13 έως 19/4

Στις 14 ο Ήλιος στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας ωθεί να υπέρ εκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και η αυξημένη αίσθηση εξουσίας που θα θέλετε , θα σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Όσοι έχετε μυστική ζωή θα κινδυνέψετε με αποκαλύψεις. Στις 15 ο Ήλιος στον Κριό σε τετράγωνο με το Δία στον Αιγόκερω, δημιουργεί τάσεις φυγής και ωθεί σε υπερβολές. Αποφύγετε επαφές και συναντήσεις, ειδικά αυτές που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο. Στις 18 ο Ερμής στον Κριό σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στους Διδύμους, κάνει όμορφο το κλίμα στον προσωπικό σας χώρο, ώστε να περάσετε μια όμορφη μέρα συντροφιά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Το ίδιο καλό κλίμα θα υπάρχει και στον εργασιακό σας χώρο για να προσεγγίσετε συνεργάτες και να εκθέσετε τα σχέδιά σας. Στις 19 ο Ερμής στον Κριό σε εξάγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο, ευνοεί νέα ξεκινήματα και αγορές μηχανημάτων. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς θα είστε έντονα δημιουργικοί και έτοιμοι να αντιδράσετε σε ότι προκύψει.

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να βρεθείτε με ανθρώπους που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους. Δείξτε ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική σας υπόθεση, μαθαίνοντας όλες τις παραμέτρους που την αφορούν. Μάθετε να διακρίνετε τις πραγματικές ευκαιρίες, έστω και αν είναι με τη βοήθεια της διαίσθησής σας. Χειριστείτε χωρίς ρίσκο τα οικονομικά σας και οργανώστε σωστά το χρόνο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσαρμοστείτε στη νέα τάξη πραγμάτων με λιγότερο άγχος, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν ψυχικά. Αποφασίστε μια κίνηση που θα βελτιώσει την καριέρα σας, χωρίς να αφήσετε αναξιοποίητες επαγγελματικές ευκαιρίες. Έντονη δραστηριότητα θα αποκτήσει η καθημερινή σας ζωή. Η διάθεση να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή σε πολλούς τομείς της ζωή σας, θα σας αναστατώνει ευχάριστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποκαταστήστε τυχόν εμπόδια ή προβλήματα που εμφανίστηκαν στην πορεία σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι απίθανο να προκληθεί κάποια αναστάτωση σε σχέση με το περιβάλλον σας. Από εσάς θα εξαρτηθεί πως θα χειριστείτε τη δύναμη και τον παρορμητισμό που σας διακρίνει. Συνειδητοποιήστε όλα τα συναισθήματα που κρύβονται πίσω από τη λογική και αρκετούς κανόνες επικοινωνίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανακαλύψτε αλήθειες, τόσο αυτές που αφορούν την ύπαρξή σας όσο και αυτές των συνανθρώπων σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, χωρίς να κατηγορείτε το σύντροφό σας γιατί είναι σίγουρο πως οι απειλές και η ισχυρογνωμοσύνη δε θα σας βοηθήσουν, αποφεύγοντας οποιαδήποτε σύγκρουση που θα δημιουργήσει ρήξη στις σχέσεις σας. Μπορεί ορισμένες αλήθειες να σας πονούν, αλλά στην ουσία θα σας ελευθερώσουν.

ΛΕΩΝ: Οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα τους άλλους και να σας καταλάβουν. Μην αγνοήσετε τις εμπειρίες που θα αποκομίσετε αυτό το διάστημα, αλλά αναλύστε τις και μελετήστε τις επιρροές που θα δεχτείτε. Πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με το συναισθηματικό σας τομέα, για να μη φτάσετε στο σημείο να αμφισβητείτε ακόμα και τα κεκτημένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κινηθείτε προνοητικά στις οικονομικές σας κινήσεις, ανταλλάσοντας απόψεις με τους συνεργάτες σας. Βάλτε υψηλούς στόχους για την επαγγελματική σας ζωή και όχι ημίμετρα. Μην υποχωρήσετε στην πρώτη δυσκολία, αν θέλετε να επιτύχετε στους στόχους σας. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και θα βρείτε πολύ σύντοματο σύντροφο που σας ταιριάζει. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και πολλοί δύσκολοι συνεργάτες σας θα αλλάξουν γνώμη.

ΖΥΓΟΣ: Μια καινούρια συναισθηματική κατάσταση, θα περάσει από πολλά πριν σταθεροποιηθεί. Μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με καταστάσεις που δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πουθενά. Εάν σπαταλάτε τον ελεύθερο χρόνο σας σε ανούσια πράγματα, θα πέσετε ψυχολογικά. Μπορεί οι αυτοπεριορισμοί να σας μπλοκάρουν, αλλά η διάθεσή σας για να απελευθερωθείτε ενεργοποιείται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε να αλλάξετε τις συνθήκες που επικρατούν στον εργασιακό σας χώρο και θα ανανεωθείτε. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Αφήστε πίσω καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλειες, αλλάζοντας τους ρυθμούς σας. Όταν ένας τομέας σας δεν πάει και τόσο καλά, πρέπει να κάνετε ανακατατάξεις. Μη γκρινιάζετε για τις αντιξοότητες που εμφανίζονται, αλλά διορθώστε τις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε σας πιέζει κανείς και από εσάς εξαρτάται να κάνετε κάτι για να πάψετε να αισθάνεστε θύμα. Οι μικρές παγίδες που διαισθάνεστε, εντοπίζονται στην ασυνεννοησία μέσα στις σχέσεις σας. Διευκρινίστε εκ νέου ορισμένα ασαφή σημεία, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Αποφύγετε ξεροκεφαλιές και περίεργες αντιδράσεις, για να μην περιπέσετε σε αντιφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τα αρνητικά θετικά, με διπλωματία, εξυπνάδα και κυρίως με έξυπνες και ευέλικτες κινήσεις. Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας βαραίνουν και σας εξουθενώνουν ψυχικά. Οι επαφές σας θα γίνουν πιο ουσιώδεις και θα νιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι και ανανεωμένοι. Πείστε τον εαυτό σας ότι μπορείτε να κάνετε κάτι πιο ποιοτικό και δυναμώστε τη θέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κινηθείτε ανεξάρτητα για να επιλύσετε ορισμένα επαγγελματικά ζητήματα και να ακολουθήσετε νέες δραστηριότητες. Οι προσωπικές σας σχέσεις χρειάζονται ακόμα δουλειά, αλλά και να καλλιεργηθεί η εμπιστοσύνη σας στους άλλους. Βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας και αυτό είναι σημαντικό. Πιστέψτε σε εσάς και αναγνωρίστε τους ρόλους σας στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ: Νιώστε καλύτερα και βρείτε πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Η πειθώ και η ευστροφία που σας διακρίνει, κάνουν θαύματα σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Ανανεώστε τους στόχους σας και κινηθείτε μεθοδικά, για να αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις και πάνω απ’ όλα να σταματήσετε να αγχώνεστε. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και μειώστε τα έξοδά σας.