Τι δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της για τη ζώη της ως σταρ και ως μητέρα


 

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom, απέκτησαν την κόρη τους μόλις 10 μήνες πριν. Δεν είναι λίγες οι φορές που η χαρούμενη μητέρα έχει αναφερθεί στη μητρότητα και στο πόσο ευγνώμων είναι για την κόρη της, Daisy Dove.

Η σούπερ σταρ της μουσικής, εμφανίζεται στο εξώφυλλο του καλοκαιρινού τεύχους του περιοδικού L"Officiel και στη συνέντευξή της μιλά ανοιχτά για τη ζωή της ως ποπ σταρ και ως μητέρα. Η Katy Perry αποκαλύπτει ότι η ζωή στις περιοδείες ήταν υπέροχη, αλλά αγαπά την πιο ήσυχη ζωή με τη Daisy και τον αρραβωνιαστικό της, Orlando Bloom. Το ζευγάρι καλωσόρισε τη μικρή τον Αύγουστο.

Η katy Perry και ο Orlando Bloom, έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν από 10 μήνες, όταν απέκτησαν την πανέμορφη κορούλα τους Daisy Dove

«Έχω περάσει από ένα πραγματικό ταξίδι τα τελευταία χρόνια διασκεδάζοντας με κοστούμια και φώτα και σκηνικά και θεατρικά, αλλά έχω μια άλλη ζωή στο σπίτι και είναι πολύ φυσιολογική. Δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να εμφανίζομαι πια παντού και νομίζω ότι οφείλεται στο ότι έχω καταλάβει ποια είναι επαγγελματική όσο και ποια προσωπική μου ζωή», είπε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Και η γέννηση της Daisy έφερε στην Perry μια αίσθηση πληρότητας. «Πάντα ένιωθα σαν να περιφερόμουν με λίγο πόνο στην καρδιά μου όσον αφορά την αγάπη. Και ο αρραβωνιαστικός μου έκανε πολύ προσπάθεια βοηθώντας πραγματικά να το βελτιώσει», τόνισε. «Είχα ακούσει για την αγάπη άνευ όρων, αλλά τώρα τη βιώνω. Υπάρχει μια πληρότητα», επισήμανε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
googletag.cmd.push(function(){ googletag.display("div-gpt-ad-1618837894283-0"); });

Πηγή