H εκπομπή του ANT1 ανέφερε ότι ο τράπερ ήταν στη Τζια με νέα σύντροφο


 

Μία απίστευτη επίθεση έκανε ο Snik μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, μετά το βίντεο που προβλήθηκε με πρωταγωνιστή εκείνον, στην εκπομπή «Πρωινό».

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας, η πρωινή εκπομπή του ANT1 έδειξε ένα απόσπασμα από live του Snik στο Instagram, όπου μιλούσε υποτιμητικά – σύμφωνα με την εκπομπή – για τις γυναίκες, ενώ ανέφεραν πως το Σαββατοκύριακο το πέρασε με μια γοητευτική αεροσυνοδό στην Τζια.

Όπως αποκάλυψαν στο «Πρωινό», ο Snik βρέθηκε στο νησί με μια αεροσυνοδό, η οποία ονομάζεται Νάνσυ και κατάγεται από τα Ιωάνιννα.

Η ίδια δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα στο προφίλ της στο Instagram από την εξόρμησή τους και μεταξύ αυτών, υπάρχει ένα story, στο οποίο φαίνεται το χέρι του Snik με το χαρακτηριστικό πανάκριβο χρυσό ρολόι, που δεν αποχωρίζεται στιγμή.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο δημοφιλής ράπερ εξοργισμένος ανέβασε ένα Instastory στα social media, όπου ξέσπασε κατά του Πρωινού και υποστήριξε ότι το βίντεο που έδειξαν στην εκπομπή ήταν από πρόπερσι!: «Ρε… εκεί στο Πρωινό τι θα γίνει κάθε εβδομάδα με τα fake news. Θα ανεβάζετε βίντεο από πρόπερσι ή πριν από τρία χρόνια και θα λέτε fake news. Πάρτε μου… Ξύπνησα βλέποντας τις μαλ…ς σας κάθε μέρα. Κουράσατε με το 4% που κάνετε. Κουράσατε, άντε».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
googletag.cmd.push(function(){ googletag.display("div-gpt-ad-1618837894283-0"); });

Πηγή