Οι κατηγορίες για χρήση ναρκωτικών που τον έθιξαν


«Προσωπικά προσβεβλημένος» αισθάνθηκε ο τραγουδιστής των Maneskin, Damiano David, που κέρδισαν φέτος τη Eurovision μετά την «παρεξήγηση» που δημιουργήθηκε με πλάνο, στο οποίο κατηγορήθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών.

Maneskin Eurovision

Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, ο Damiano θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αποκαλύπτοντας πώς ένιωσε όταν κατηγορήθηκε για χρήση ναρκωτικών στο green room κατά τη διάρκεια της Eurovision.

«Ένιωσα προσωπικά προσβεβλημένος, για αυτό και προσφέρθηκα από την πρώτη στιγμή να υποβληθώ σε τεστ ανίχνευσης ουσιών. Από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε ότι δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση ουσιών και είμαστε εναντίον των ναρκωτικών. Προφανώς και μας ενόχλησε το όλο θέμα που προέκυψε, επειδή θέλουμε ο κόσμος να μιλάει μόνο για την μουσική μας. Η καθαρή μας συνείδηση όμως μας έκανε να μην έχουμε καμία αμφιβολία. Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο», ξεκαθάρισε ο frontman των Maneskin.

Damiano David Eurovision

Ο Damiano David στη σκηνή της Eurovision

Όπως είπε, ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος δεν αντιμετώπισαν τη Eurovision σαν αγώνα και πρόσθεσε ότι από τους άλλους διαγωνιζόμενους ξεχώρισαν την Ουκρανία, τη Φινλανδία και το Βέλγιο.

Προανήγγειλε τέλος μια συναυλία στην Ελλάδα, όπου έχουν αρχίσει να αποκτούν πολλούς θαυμαστές.

«Έχουμε έρθει στην Ελλάδα μόνο για διακοπές μέχρι στιγμής, αλλά θέλουμε πολύ να ξαναέρθουμε για να δώσουμε μια συναυλία στην υπέροχη χώρα σας», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
googletag.cmd.push(function(){ googletag.display("div-gpt-ad-1618837894283-0"); });

Πηγή