Η δικαστική διαμάχη του διάσημου πρώην ζευγαριού του Χόλιγουντ συνεχίζεται


Ύστερα από μια διαμάχη στις δικαστικές αίθουσες περίπου πέντε ετών, ο Brad Pitt κατάφερε να κερδίσει τη συνεπιμέλεια των έξι του παιδιών με την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie.

Brad pitt κέρδισε συνεπιμέλεια

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι Jolie - Pitt βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη για τα παιδιά τους/ AP Images

Να θυμίσουμε ότι το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τον 19χρονο Μάντοξ, τον 17χρονο Παξ, τη 16χρονη Ζαχάρα, τη 14χρονη Σιλό και τα 12χρονα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ.

«Είναι τόσο ανακουφισμένος. Η μόνη του πρόθεση είναι να περάσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά» δήλωσε άνθρωπος από τον στενό κύκλο του Pitt στη Daily Mail, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

«Υπήρξε μια πολύ σημαντική αλλαγή στη συμφωνία της επιμέλειας των παιδιών με βάση μια εξαιρετικά λεπτομερή απόφαση του δικαστή. Ο Brad Pitt προσπαθούσε απλώς να έχει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του – και ήταν ξεκάθαρο ότι η Angelina Jolie έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να το αποτρέψει. Αυτή η δίκη διήρκησε αρκετούς μήνες και υπήρχαν πολλοί μάρτυρες, εμπειρογνώμονες, θεραπευτές και άλλα άτομα που ήταν μαζί με τα παιδιά. Η απόφαση του δικαστή βασίστηκε σε όλα αυτά», αναφέρει χαρακτηριστικά η Page Six.

pitt jolie δικαστηριο συνεπιμελεια παιδιά χωρισμος διαζύγιο

Jolie και Pitt ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ/ AP Images

H 45χρονη ηθοποιός, η οποία έχει υποστηρίξει ότι έχει αποδείξεις για ενδοοικογενειακή βία και είναι έξαλλη με τον εν λόγω δικαστή, επειδή δεν άφησε τα ανήλικα παιδιά τους να καταθέσουν στο δικαστήριο, θα συνεχίσει τη νομική της μάχη.

Τόνισε μάλιστα, ότι η απόφαση του δικαστή ήταν περισσότερο «προσωρινή απόφαση». «Η κοινή επιμέλεια δεν είναι το ζήτημα στο οποίο αντιτίθεται η Αντζελίνα Τζολί, υπήρχαν και άλλα ζητήματα ανησυχίας, αλλά η απόφαση ελήφθη» ανέφερε η πηγή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
googletag.cmd.push(function(){ googletag.display("div-gpt-ad-1618837894283-0"); });

Πηγή