Oι λόγοι που ο Ιταλός αξίζει 12 points και δεν πρόκειται για τη Eurovision


 

Ο 65ος διαγωνισμός της Eurovision είχε από όλα: φωνές και φωνάρες, τραγούδια και παρατράγουδα αλλά και στυλ (ευτυχώς, να είναι καλά ο Βρεττός Βρεττάκος με το αστείρευτο ταλέντο του). Τους προβολείς όμως «έκλεψε» ένα παρ’ ολίγον σκάνδαλο με τον τραγουδιστή του Ιταλικού συγκροτήματος «Maneskin», Damiano David.

Από τη μια να πανηγυρίζει την πρώτη θέση και από την άλλη να κατηγορείται για χρήση ναρκωτικών, την ώρα της ζωντανής σύνδεσης με τα παρασκήνια. Ύστερα από ένα ολιγοήμερο θρίλερ, οι ιατρικές εξετάσεις τον δικαίωσαν και εκείνος καθαρός πλέον, απολαμβάνει την μετά - Eurovision εποχή καθώς το τραγούδι «Zitti E Buonni» σπάει ρεκόρ με τις 4.000.000 θεάσεις στο Spotify… Kαι το ιντερνετικό κοντέρ συνεχίζει να γράφει!

damiano david αστυπαλαια διακοπες ιταλου νικητη στην ελλαδα

Ο Damiano David και οι Maneskin κατέκτησαν τον 65ο διαγωνισμό της Eurovision
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Måneskin (@maneskinofficial)

Μέσα σε μια νύχτα ο Damiano έγινε σούπερ σταρ και εκτός Ιταλίας και όλοι προσπαθούν να ανακαλύψουν τα μικρά και τα μεγάλα μυστικά του εκρηκτικού ροκά με τα μαύρα νύχια, τα μακριά μαλλιά, τα τατουάζ και την αδρεναλίνη στο φουλ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damiano David/Måneskin (@ykaaar)

Ο 22χρονος αναδεικνύεται σε πρόσωπο των ημερών αλλά και σε γρίφο για δυνατούς λύτες αφού λίγα είναι γνωστά για την προσωπική του ζωή και ακόμα λιγότερα επιβεβαιώνονται από τον ίδιο…Ανάμεσα στα ελάχιστα και η 4ετής σχέση του με το μοντέλο – influencer Georgia Solleri.

O ροκάς, που «καίγεται» σε κάθε του live, πριν δυο χρόνια κυκλοφορούσε ανέμελα ανάμεσά μας. Tο Star.gr αποκαλύπτει πως ο frontman, το τελευταίο καλοκαίρι πριν τον κορωνοϊό επισκέφθηκε την Ελλάδα. Τον Αύγουστο του 2019 μακριά από τα φώτα αλλά πάντα με ροκ διάθεση είχε κάνει διακοπές στην «πεταλούδα του Αιγαίου», στην Αστυπάλαια!

Ο ιδιοκτήτης της καλαίσθητης ξενοδοχειακής οικίας στην καρδιά της Αστυπάλαιας “The Pulse Residence”, Γιώργος Οράτης που φιλοξένησε τον Ιταλό καλλιτέχνη και τον μύησε στις ομορφιές του νησιού, μιλάει αποκλειστικά για τον Damiano David και εξηγεί γιατί του δίνει 12 points… Ίσως μόνο τυχαίοι δεν είναι οι στίχοι του νικηφόρου τραγουδιού που εκτόξευσε τον Damiano: «Ο κόσμος μιλάει, δυστυχώς μιλάει, αλλά δεν ξέρει για ποιο πράγμα μιλάει!»

damiano david ελλάδα

Ο Damiano David πριν βρεθεί στην κορυφή της Eurovision πόζαρε σε ταράτσα ξενοδοχειακής οικίας στην Αστυπάλαια τo 2019

Πώς αντιδράσατε όταν καταλάβατε ότι ο νεαρός Damiano που είχε μείνει στον χώρο σας είναι ο φετινός νικητής της Eurovision;

Ενώ έχω κρατήσει επαφή με τον Damianο, δεν είχα πάρει είδηση ότι εκείνος θα εκπροσωπούσε την Ιταλία. Με έκπληξη το βράδυ του τελικού είδα ξαφνικά την αναγγελία του συγκροτήματος και έτσι απέκτησα άλλο ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό! Ταυτόχρονα φίλοι άρχισαν να μου τηλεφωνούν επειδή θυμόντουσαν την παραμονή του στην Αστυπάλαια, ήθελαν να μάθουν τα πάντα για εκείνον.

Ας γυρίσουμε πίσω στο 2019, τότε που ήρθε στο νησί ο Damiano. Γνωρίζατε ότι ήταν διάσημος στη χώρα του;

Δεν είχα την παραμικρή ιδέα. Όταν τον παρέλαβα από το πλοίο στο λιμάνι της Αστυπάλαιας και αφού απάντησα στο ερώτημά του για τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες (είχε δει ότι ασχολούμαι και με την Τέχνη), του έθεσα το ίδιο ερώτημα και κάπως αμήχανα, σχεδόν ντροπαλά μου απάντησε "είμαι μουσικός". Το πόσο γνωστός είναι στην Ιταλία το κατάλαβα από την έκπληξη στα πρόσωπα άλλων Ιταλών τουριστών όταν τον συναντούσαν στον δρόμο τις ημέρες παραμονής του στο νησί.

Πώς είναι ο Damiano μακριά από τα φώτα;

Τόσο από τις συζητήσεις μας στην Αστυπάλαια όσο και από τη μετέπειτα επικοινωνία μας σχημάτισα την εντύπωση ότι μπορεί να είναι εκκεντρικός στην εμφάνιση αλλά στην ουσία του είναι εξαιρετικά συγκροτημένος άνθρωπος, τρυφερός, με σεβασμό. Ρωτούσε εάν θα ενοχληθεί η γειτονιά εάν κοιμηθεί κάποιο βράδυ στις ξαπλώστρες της ταράτσας. Μια άλλη φορά, μου ζήτησε να του δείξω τους κάδους ανακύκλωσης και κομποστοποίησης ώστε να διαχωρίζει ανάλογα τα σκουπίδια.

Eίχε παραξενιές, όπως απαιτεί το στερεότυπο… του κακομαθημένου ροκ σταρ;

Όχι μόνο δεν είχε έπαρση αλλά διακρινόταν για το μέτρο και τη σοβαρότητα στον τρόπο ζωής του τόπου. Ήταν από τους ελάχιστους πελάτες μας που μαγείρευαν, με ρώτησε πού θα βρει κάρβουνα για το BBQ. Τον θυμάμαι να ψωνίζει ντόπια αγροτικά προϊόντα π.χ. μπάμιες και φρούτα για να τα προσθέσει στη μαγειρική του. Φυσικά αξιοποίησε και τις συστάσεις, που κάνουμε στους επισκέπτες μας, και πήγε στις παραλίες και στα εστιατόρια που του πρότεινα. Ο Damiano σεβάστηκε το κατάλυμα αλλά και την Αστυπάλαια και έζησε ήπια στους ρυθμούς της. Ήταν εξαιρετικός! Για όλους αυτούς τους λόγους θα ήθελα να διευκρινίσω πως όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες περί χρήσης ναρκωτικών ήμουν εντελώς βέβαιος ότι επρόκειτο για λάθος, όπως και τελικά αποδείχθηκε.

Όσα περιγράφετε είναι απόλυτα κόντρα στην δημόσια εικόνα του…

Έχετε δίκιο, δεν έχει σχέση με ό,τι δείχνει στη σκηνή. Φεύγοντας φρόντισε να συμμαζέψει το σπίτι και να αφήσει ένα ευγενικό σημείωμα ευχαριστώντας για τη φιλοξενία και τη βοήθεια μας ώστε να γίνει η παραμονή του άνετη. Βέβαια όλα αυτά δεν αναιρούν την εκκεντρική του εμφάνιση. Έκανε κατάβαση σε μια απόκρημνη παραλία φορώντας δερμάτινα λουστρινένια παπούτσια και έντονο μακιγιάζ!!!

Μετά τη νίκη στην Eurovision επικοινωνήσατε;

Φυσικά. Τον συγχάρηκα και του θύμισα ότι φεύγοντας από την Αστυπάλαια είχε ξεχάσει ένα μποξεράκι και τα γυαλιά ηλίου του και του ανέφερα χαριτολογώντας πως έπρεπε να τα είχα κρατήσει, ώστε όταν γίνει πολύ διάσημος να τα έχω ως αναμνηστικά. Γελάσαμε και οι δυο και συμφωνήσαμε να ξαναβρεθούμε στην Αστυπάλαια το συντομότερο. Πιθανότατα τον Σεπτέμβρη, που είναι ιδανική εποχή για διακοπές στο νησί μας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
googletag.cmd.push(function(){ googletag.display("div-gpt-ad-1618837894283-0"); });

Πηγή