Η πρώην σύζυγός του τον οδηγεί στη χρεοκοπία


deniro1.jpgΜέρα νύχτα δουλεύει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για να μπορεί να ανταποκρίνεται στα ακριβά γούστα της εν διαστάσει συζύγου του, Γκρέις Χάιταουερ.

Ο διάσημος ηθοποιός τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες, προκειμένου να καταφέρει να πάρει διαζύγιο από την πρώην γυναίκα του.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο με την Γκρέις Χάιταουερ παντρεύτηκαν το 1997. Το 1999 ο γάμος τους πέρασε μία κρίση και τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, το 2004 αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους και έτσι έμειναν μαζί έως το 2018, τότε που ο ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Τώρα το πρώην ζευγάρι βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες και οι δικαστές καλούνται να αποφασίσουν τα  χρήματα που θα πρέπει να πληρώνει ο ηθοποιός στην 66χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, ως διατροφή, μέχρι να τεθούν σε ισχύ οι όροι του προγαμιαίου συμβολαίου.

Τώρα τον λόγο έχουν οι δικηγόροι τους. Έτσι ο δικηγόρος της Χαϊτάουερ, Κέβιν ΜακΝτόνα, υποστηρίζει ότι ο Ντε Νίρο όσο περνά ο καιρός δίνει όλο και λιγότερα  χρήματα γι αυτήν και τα δύο παιδιά τους, ενώ η δικηγόρος του γνωστού πρωταγωνιστή τονίζει πως μόνο το 2019, η Χαϊτάουερ ξόδεψε για ρούχα και κοσμήματα 1 εκατομμύριο και 700 χιλιάδες δολάρια.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει «λυγίσει» οικονομικά, αφού ο κορωνοϊός έχει πλήξει τους ηθοποιούς, όπως και τον κλάδο της εστίασης μιας και τα δυο εστιατόρια που έχει ο ηθοποιός παραμένουν κλειστά λόγω αυτής της κατάστασης. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ντε Νίρο χρωστά πάρα πολλά χρήματα στην εφορία.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

Πηγή