Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις για την πολυτάραχη ζωή της Britney Spears έρχονται στο φως της δημοσιότητας


 

Tον Φεβρουάριο έκανε πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Framing Britney Spears» για τη ζωή της διάσημης τραγουδίστριας.

Οι θαυμαστές της έχουν την ευκαιρία να δουν σημαντικούς σταθμούς της ζωής της, όπως η άνοδός της στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία, τα σχόλια του Τύπου, την εισαγωγή της στο ψυχιατρείο το 2008, αλλά και το γεγονός ότι ο πατέρας της διαχειρίζεται την περιουσία της.

Η pop star παραδέχτηκε ότι δεν κατάφερε να παρακολουθήσει ολόκληρο το ντοκιμαντέρ, αλλά κάποια αποσπάσματα: «Δεν παρακολούθησα το ντοκιμαντέρ, αλλά από αυτό που είδα, ντρέπομαι πραγματικά πολύ για τη θέση στην οποία με έβαλαν», έγραψε η ίδια κάτω από μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Η 39χρονη σήμερα τραγουδίστρια είπε ότι «έκλαιγε για δύο εβδομάδες» μετά την προβολή του ντοκιμαντερ. «Η ζωή μου βρισκόταν πάντα στο επίκεντρο, όλοι με παρακολουθούσαν και με έκριναν... Πραγματικά αυτό γινόταν σε όλη μου τη ζωή. Χρειάζεται πολλή δύναμη για να εμπιστευθείς το σύμπαν με όλη σου την πίστη, επειδή κρινόμουν για τα πάντα... ήταν προσβλητικό... και ντροπιαστικό από τα media... και το ίδιο νιώθω μέχρι και σήμερα. Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να γυρίζει και η ζωή συνεχίζεται, παραμένουμε τόσο εύθραυστοί και ευαίσθητοι ως άνθρωποι. Καθώς η ζωή συνεχίζεται, παραμένουμε τόσο ευαίσθητοι και εύθραυστοι. Δεν είμαι τέλεια, η τελειότητα είναι βαρετή. Είμαι εδώ για να μεταδώσω την καλοσύνη», σχολίασε στη συνέχεια κάτω από ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram όπου τη βλέπουμε να χορεύει υπό τους ήχους του «Crazy», των Aerosmith.

Η διαχείριση της περιουσίας της από τον πατέρα της, Jamie Spears

Να θυμίσουμε ότι τα τελευταία ο πατέρας της τραγουδίστριας, Jamie Spears, διαχειρίζεται τις προσωπικές της υποθέσεις, αλλά και την περιουσία της, ως κηδεμόνας της.

Ο πατέρας της Britney Spears , Jamie Spears, έχει αναλάβει την κηδεμονία της κόρης του

Ο πατέρας της Britney Spears , Jamie Spears, έχει αναλάβει την κηδεμονία της κόρης του

Αυτή η κατάσταση δεν αρέσει στην Britney Spears και έχει ζητήσει από τον πατέρα της να αναλάβει τη συγκεκριμένη υπόθεση, έτσι ώστε να απαλλαγεί από την κηδεμονία του.


Στις αρχές Φεβρουαρίου το δικαστήριο απέρριψε αίτημα του πατέρα της Spears να έχει το δικαίωμα απόλυτου ελέγχου της περιουσίας της, έτσι το επόμενο διάστημα θα εξεταστεί εκ νέου η συγκεκριμένη υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Πηγή