Το πολύκροτο διαζύγιο του Brad Pitt και της Angelina Jolie απασχολεί από το 2016 μέχρι και σήμερα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και από ότι φαίνεται τους έχει κοστίσει πολύ ακριβά!


Το ζευγάρι ύστερα από 10 χρόνια σχέσης και την απόκτηση έξι παιδιών χώρισε τον Σεπτέμβριο του 2016. Τότε η Angelina κατέθεσε αίτηση διαζυγίου με αιτία την ασυμφωνία χαρακτήρων.

Brad Pitt- Angelina Jolie

Brad Pitt - Angelina Jolie / Φωτογραφία: Apimages

Angelina και Brad βρίσκονται τα τελευταία πέντε χρόνια στα δικαστήρια! Σύμφωνα με πληροφορίες νομικών εμπειρογνωμόνων, ο αγώνας των Μπραντζελίνα αναμένεται να συνεχιστεί για τουλάχιστον έξι χρόνια ακόμα και το κόστος στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ.

Η δικηγόρος Κέλι Τσανγκ επισημαίνει ότι «θα μπορούσε να γίνει μία από τις ακριβότερες υποθέσεις διαζυγίου στην ιστορία του Χόλυγουντ», ενώ αποκαλύπτει ότι πρόσφατα η Angelina έβγαλε σε δημοπρασία έναν πίνακα του Winston Churchill έναντι 11,5 εκατομμυρίων δολαρίων για να στηρίξει τον νομικό «πόλεμο» με τον πρώην σύζυγό της.

ο Πίνακας που πούλησε η Αντζελίνα Τζολί

Ο πίνακας του Winston Churchill που πούλησε η Angelina Jolie / Φωτογραφία: Apimages

Όπως φημολογείται ο πίνακας πουλήθηκε για να μπορέσει η ίδια να πληρώνει τους δικηγόρους της, μέχρι να βγει το διαζύγιο το οποίο έχει φτάσει μέχρι σήμερα τα 1 εκ. δολάρια!

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι δύο τους έχουν προσλάβει έναν ιδιωτικό δικαστή ο οποίος πιθανότατα χρεώνει περίπου 900 έως 1.000 δολάρια την ώρα.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες η ηθοποιός έκανε γνωστό πως πρόκειται να καταθέσει έγγραφα στα οποία θα αναφέρεται ενδοοικογενειακή βία κατά του Brad Pitt.

Οι γονείς των έξι παιδιών συνεχίζουν να μην έχουν καταλήξει σε διακανονισμό σχετικά με τον διαχωρισμό των περιουσιακών τους στοιχείων πολλών εκατομμυρίων και την επιμέλεια των πέντε ανηλίκων παιδιών τους.

 

Πηγή