Ήρθε η ώρα να κρατήσεις σημειώσεις από το στιλ αυτών των ανδρών


Πολύς κόσμος πιστεύει ότι η Μόδα, αφορά μόνο τις γυναίκες. Μεγάλο λάθος. Η Μόδα αφορά όλους μας. Εν έτει 2017, όπου η Μόδα έχει γίνει της… μόδας, είναι ακόμη πιο κρίσιμο να ασχολούμαστε με αυτή. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να προσέχουμε και να φοράμε ό,τι πιο επίκαιρο και trendy κυκλοφορεί, αν δεν το θέλουμε. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι κάθε άνθρωπος οφείλει στον εαυτό του, να προσέχει τις εμφανίσεις του. Ο τρόπος που ντυνόμαστε και που κινούμαστε στον χώρο, λέει τόσα πολλά για την προσωπικότητά μας. Γιατί λοιπόν, να μην προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας; Έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα το κάνουμε μέσα από ένα hoodie και ένα τζιν παντελόνι.

Που πάω όμως με όλα αυτά; Θέλω να σου πω και κυρίως να σου τονίσω, ότι πρέπει να αρχίσεις να ασχολείσαι με την εμφάνισή σου. Πλέον, υπάρχουν τόσοι τρόποι να βρεις έμπνευση. Υπάρχουν άπειρες πηγές στο διαδίκτυο που μπορεί κανείς να εμπνευστεί και βρει το στιλ που του ταιριάζει. Υπάρχουν τόσα fashion blogs που σε «προτρέπουν» να το κάνεις αυτό. Και όχι μόνο γυναικεία blogs, αλλά και ανδρικά.

Είναι εδώ και αρκετό καιρό τώρα που αρκετοί male bloggers αποτελούν έμπνευση για εμάς (άνδρες και γυναίκες). Άνδρες των οποίων το στιλ, θα θέλεις να κοπιάρεις. Γιατί αυτό; Γιατί πολύ απλά είναι περιποιημένοι. Έχουν αισθητική. Προσέχουν κάθε λεπτομέρεια στην εμφάνισή τους και την κάνουν να δείχνει αβίαστα… κουλ. Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας αυτών των bloggers.

Πάρε λοιπόν, το μπλοκ σου και άρχισε να κρατάς σημειώσεις στιλ και… coolness, από τους παρακάτω male bloggers. Θα δεις ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα έχεις σίγουρα να ανακαλύψει το στιλ σου.

My Belonging  

6malebloggers-u-must-know-01.jpg

Bryanboy

6malebloggers-u-must-know-02.jpg Kate loves me  6malebloggers-u-must-know-03.jpg

Jim Chapman

6malebloggers-u-must-know-04.jpg

Joey London

6malebloggers-u-must-know-05.jpg

One Dapper Street

6malebloggers-u-must-know-06.jpg